Home Vijesti Karamarko u Kostreni: Crveni i crni se spajaju, a nas prozivaju za...

Karamarko u Kostreni: Crveni i crni se spajaju, a nas prozivaju za fašizam!

2734
0

domoljubnaSvi koji mašu iskaznicom HDZ-a i misle da će doći do materijalne dobiti i nekakvih privilegija, neka odmah danas napuste HDZ – poručio je predsjednik HDZ-a i nositelj liste Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko na predizbornom skupu u Kostreni pored Rijeke, ističući da u HDZ-u više nikada neće biti negativnih pojava, pokušaja kriminala i korupcije.

Karamarko je prozvao vladajuću SDP-ovu koaliciju, ističući da su njihova vrijeđanja branitelja, Domovinskog rata, Franje Tuđmana te izjava da je Hrvatska slučajna država prelaze sve granice.

– Pokušali su nas optužiti za ekstremizam. Da li ste vidjeli da mi ne kritiziramo crne uniforme? Spajaju se crveni i crni, to smo vidjeli ’33. Protiv toga se borio doktor Tuđman, protiv velikosrpskog šovinizma i fašizma – rekao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a najavio je “pobjedu svih pobjeda” 8. studenoga, proglasivši tu pobjedu ravnoj onoj iz 1990. godine, a aktualnu je vlast optužio za rastuću nezaposlenost, odlazak mladih u inozemstvo i pogodovanje uvozničkim lobijima. Za tisuću eura koje Domoljubna koalicija obećava za svako novorođeno dijete u Hrvatskoj kazao je da to nije trošak već investicija svih investicija, a novac za to može se, po njegovim riječima, nabaviti uzimanjem novca od raznih udruga, zavoda i agencija koji nemaju nikakvog smisla.

Karamarko je ponovno Franju Tuđmana nazvao najvažnijim Hrvatom 20. stoljeća, proglasivši njegovu političku doktrinu suvremenom i danas, ” a bit će i za sto godina”.(jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here