Home Vijesti Keane, Neville i Richards o hrvatskoj skupini na SP-u: ‘Nikad ne sumnjaj...

Keane, Neville i Richards o hrvatskoj skupini na SP-u: ‘Nikad ne sumnjaj u Hrvate’

137
0

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedjelju i trajat će do 18. prosinca. Umirovljeni nogometaši Roy Keane, Micah Richards i Gary Neville, danas stručni komentatori Sky Sportsa, u reklami pred natjecanje najavili su grupnu fazu natjecanja. Podsjetimo, Hrvatska je u skupini F s Belgijom, Kanadom i Marokom.

Sva trojica smatraju kako će Belgija završiti na prvom mjestu te u osmini finala igrati protiv Njemačke, koja će u skupini E biti druga. “Hrvatska, nikad ne sumnjaj u nju. Modrić, Perišić, Brozović…”, rekao je Richards, bivši engleski reprezentativac i nekadašnji član Manchester Cityja, Fiorentine i Aston Ville.

“Oni uvijek dobro igraju na velikim turnirima, zar ne”, dodao je Keane, koji je igrao u Manchester Unitedu. “Uuuu, trebali bi uspjeti s ovom momčadi. Ima nešto u toj Hrvatskoj”, smatra Richards, dok je Neville dodao: “Može se raspravljati. Hrvatska bi mogla završiti kao prva, a Belgija druga.” No Keane vjeruje da će Belgija biti prva, a Hrvatska druga.

Previous articleStižu detalji o raketnom napadu na Poljsku: “Žrtve su poginule na licu mjesta, u okolici se čuju helikopteri”
Next articleU 79. kolu osvojen dobitak 5+0 u iznosu od skoro milijun i pol kuna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here