Home Najnovije Stižu detalji o raketnom napadu na Poljsku: “Žrtve su poginule na licu...

Stižu detalji o raketnom napadu na Poljsku: “Žrtve su poginule na licu mjesta, u okolici se čuju helikopteri”

127
0

Lublinski župan Lech Sprawka trenutno ide na mjesto gdje se dogodila eksplozija. Agnieszka Strzępka, glasnogovornica župana, obavještava: – Aktivnosti službi su u tijeku. Moguće je da će se brifing lublinskog vojvode održati danas.

  • Imam prijatelje u okolici Wiredowa. Rekli su mi da su malo prije eksplozije iznad sela vidjeli neobičan objekt kako brzo pada na zemlju na nebu. Nekoliko trenutaka kasnije, snažna eksplozija potresla je cijelo područje. Ljudi sumnjaju da bi to mogao biti zalutali projektil ili dio oborene rakete koja je vjerojatno usmjerena na Ukrajinu – kaže volonterka iz okruga Hrubieszów, s kojom smo razgovarali nakon 19.

U napadu je uvedena potpuna informacijska blokada. Ni policija ni vatrogasci ne daju nikakve informacije. Trenutačno je cijelo područje u kojoj se dogodila eksplozija blokirano od strane vojske. Na terenu se čuje kruženje helikoptera.

Prema informacijama poljskih medija, eksplozija se dogodila neposredno uz uređaj u kojem djelatnici tvrtke važu žito. Među žrtvama eksplozije su poslovođa, zaposlenik tvrtke i jedan od farmera koji je poslijepodne tamo donio kukuruz. Obojica su umrli na mjestu. Zidani objekt u kojem se nalazio uteg potpuno je uništen. (https://lublin.wyborcza.pl/)

Previous articleMama ušla u kuhinju misleći da otac i kćer spremaju hranu: Ovakvu scenu nije očekivala (VIDEO)
Next articleKeane, Neville i Richards o hrvatskoj skupini na SP-u: ‘Nikad ne sumnjaj u Hrvate’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here