Home Sport Kek: Došli smo odigrati utakmicu kakvu smo već igrali u Europi

Kek: Došli smo odigrati utakmicu kakvu smo već igrali u Europi

1030
0

kekliegNogometaše Rijeke u četvrtak od 20.45 sati po hrvatskom vremenu na Pittodrie stadionu u Aberdeenu očekuje možda i najteži ispit u posljednje dvije euro-sezone. Razlog je prednost od čak 3:0 koju je Aberdeen donio s Kantride.
– Puno toga smo propustili u prvoj utakmici i sigurno je prednost Aberdeena golema. Došli smo odigrati utakmicu kakvu je Rijeka znala odigrati u Europi i da se pokažemo u najboljem svjetlu. Kao pravi sportaši vjerujemo da se možemo vratiti u ovaj dvoboj… – rekao je Matjaž Kek koji je svjestan da će momčad morati biti na znatno višoj razini nego prije tjedan dana.

Kao pravi sportaši vjerujemo da se možemo vratiti u ovaj dvoboj… – rekao je Matjaž Kek

– Uvijek je teško kada u gostima moraš juriti takav zaostatak. Domaćinu takva prednost daje samopouzdanje, ali u nogometu se događaju preokreti i mi vjerujemo da smo sposobni odigrati bolje nego na Kantridi, uz sav respekt domaćinu koji nas je visoko i zasluženo pobijedio na Kantridi – dodao je Kek koji neće moći računati na Leškovića dok je upitan nastup Samardžića, Močinića i Ristovskog.
Uzdanica na lijevom boku zato će biti Marin Leovac, reprezentativac koji je prenio poruku iz svlačionice…
– Mi smo ovdje došli s ciljem da pobijedimo. Jasno je da moramo dati sve od sebe, mi igrači svi vjerujemo da možemo proći i tako ćemo se postaviti – dodao je Marin Leovac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here