Home Sport Kek uoči Hajduka: Želimo nastaviti pozitivan niz

Kek uoči Hajduka: Želimo nastaviti pozitivan niz

1663
0

kek-webNogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion Poljud, 21 sat) gostuju kod Hajduka u utakmici 6. kola MAXtv Prve lige. Rijeka već 15 utakmica nije izgubila od Hajduka, od čega je 13 bilo pod palicom Matjaža Keka. Ujedno, Rijeka je u posljednja tri prvenstvena gostovanja odnijela tri boda.

– Kao i uvijek kada govorimo o Jadranskom derbiju, za nas jedno izazovno gostovanje na Poljudu. Želimo nastaviti pozitivan niz iako smo svjesni težine zadatka, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Nezaobilazno pitanje je bilo i ono o Marijanu Pušniku, slovenskom treneru koji je na početku sezone preuzeo klupu Hajduka.

– Puno pitanja je bila od kad je Marijan stigao u Hrvatsku. Prije svega postoji jedno dugogodišnje prijateljstvo, jedno zdravo rivalstvo i za mene je bitna jedna činjenica, a to je da igraju Hajduk i Rijeka, ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio i Stefan Ristovski.

– Znamo da će biti pravi derbi. Znamo što nosi ova utakmica. Rijeka igra izuzetno dobar nogomet, uz jednu čvrstu igru i disciplinu da protiv Hajduka izborimo pozitivan rezultat, rekao je Ristovski.

Previous articleLančani sudar kod Jadranova blokirao Jadransku magistralu
Next articlePrazan tuRIstički autobus posvađao Riječane s gradonačelnikom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here