Home Vijesti Kladionicu na Škurinjama opljačkali 17-godišnjak i 18-godišnjak

Kladionicu na Škurinjama opljačkali 17-godišnjak i 18-godišnjak

317
0

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta, Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave primorsko-goranske riješili su slučaj razbojstva kladionice u Budicinovoj ulici. Kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom Riječana u dobi od 17 i 18 godina utvrđena je osnovana sumnja da su počinitelji razbojništva u sportskoj kladionici u Budicinovoj ulici u Rijeci.

Razbojništvo su počinili 28.listopada, oko 20,15 sati u sportskoj kladionici u spomenutoj ulici. Po ulasku u prostor kladionice, prethodno prekrivši lice kapama s prorezima, zaprijetili su vatrenim oružjem i zatražili od djelatnice novac, koji im je ona u strahu za vlastiti život i predala. Uzevši oko 2 300 kuna pobjegli su s mjesta događaja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeni su predmeti koje su koristili prilikom izvršenja ovog kaznenog djela, dok su novac potrošili. U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom i Istražnim centrom županijskog suda u Rijeci utvrđeno da se kazneno prijavljuju redovnim putem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here