Home Vijesti Šepčić: Od klijentelista su još gore ulizice

Šepčić: Od klijentelista su još gore ulizice

1236
3

Predsjednik gradske organizacije SDP-a Vladimr Šepčić danas je na konferenciji za novinare iznio razloge ostavke na svoju funkciju. Na ostavku su ga motivirali nedavni događaji u gradskom ogranku kada niti jedan od kandidata koji je bio predložen za godišnju nagradu nije prošao. Najkontroverzniji predloženi je bio Damir Vrhovnik, za čijeg je upravljanja Viktor Lencom to brodogradilište palo pod stečaj.

Naime, Šepčić se zapitao kako to da su imena kandidata za nagradu bila jednoglasno usvojena godinu dana prije na sjednici gradskog ogranaka, a da na posljednjoj sjednici nije prošao niti jedan? Šepčić se pita kako to da u godinu dana nitko iz gradskog ogranka nije potaknuo raspravu o kandidatima za nagradu.

Također, pita se kako je moguće da su neki od predloženih kandidata prošle godine dobili nagradu Gradskog vijeća. Zbog svega toga Šepčić se ispričao kandidatima što su zbog toga njihova imena bila medijiski eksponirana.

Također je ogorčen što su neki o ovome problemu pričali u Zagrebu, a nisu se udostojili doći na sjednicu. Ipak, na novinarsko pitanje o kome se to konkretno radi, nije želio dati odgovor. Situaciju je komentirao riječima kako u sve stranke dolaze klijentelisti te kako stranka mora biti dovoljno jaka, ali za njega su od klijentelista gore ulizice koje se vezuju za jednog čovjeka i ne razmišljaju svojom glavom.

Na kraju se zahvalio građanima i koalicijskim partnerima koji su SDP-u donosili pobjede na izborima od 1990. godine i dodao je kako je nakon 34 godine volonterskog bavljenja politikom došlo do zasićenja. nače, Šepčić će mandat završiti do kraja, točnije do 30. siječnja 2010. godine, kada se povlači iz politke, a kako je izjavio, pitanje je hoće li se vratiti. (R-1)

Previous articleKladionicu na Škurinjama opljačkali 17-godišnjak i 18-godišnjak
Next articleJovanović o korupciji u autocestama, Kalmeta o riječkom bazenu

3 COMMENTS

  1. Kaže DRUG Šepić da je u politici 34 godine, mislim da je u dih 34 godine barem 25 godina sekretar partije. No sigurno znam da je iz njegovog rada IZNJEDRILO lijepi broj VRHUNSKIH POLITIČARA moga grada pa n.p. Drug Denona(osnovno zanimanje mazač),drug Sušanj (škola učenika u privredi),drug Rumora (brodski mehaničar)…i bezbroj uvaženih koji su se DOŠKOLOVALI,neznam kako ga nije srma predlagati druga Vrhovnika-trebao je njegovu kćer pa bi sigurno prjedlog prošao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here