Home Vijesti Kolinda ima novi posao!

Kolinda ima novi posao!

127
0

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izabrana je u upravno vijeće Concordia grupe, objavila je Grabar Kitarović na društvenim mrežama.

“Concordia sa zadovljstvom objavljuje da se bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pridružila Upravnom vijeću. Osim što je bila prva predsjednica Hrvatske, Grabar Kitarović obnašakla je dužnost veleposlanice i bila viši dužnosnik NATO-a”, objavila je Concordia, a prenijela je Grabar Kitarović na društvenim mrežama.

Concordia je neprofitna i nevladina organizacija čije je djelovanje usmjereno poticanju javno-privatnih partnerstva između poslovnih, vladinih i neprofitnih organizacija za rješavanje najugroženijih i najhitnijih svjetskih problema. Godišnji summit održava se u New Yorku.

“Zajedno s izvanrednim vodstvom Concordije, nadam se da ću pridonijeti njezinoj misiji i strateškoj viziji društvenog utjecaja kroz promicanje smislenog dijaloga, međusektorskih partnerstva i izgradnju mostova unutar i između društava”, kazala je Grabar Kitarović.

Previous articleMuž poznate voditeljice postao dijete i njoj i ljubavnici u isto vrijeme!
Next articleMeghan na sprovodu tješila shrvanog Harryja, izašli iz crkve držeći se za ruke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here