Home Mozaik Muž poznate voditeljice postao dijete i njoj i ljubavnici u isto vrijeme!

Muž poznate voditeljice postao dijete i njoj i ljubavnici u isto vrijeme!

77
0

Glumac i političar Arnold Schwarzenegger poznat je po akcijskim filmovima i položaju guvernera, ali i po seksualnom skandalu koji je obilježio život njega i njegove bivše supruge Marije Shriver.

Inače, nije tajna da je Schwarzenegger oduvijek bio ljubitelj lijepih žena, a to znači da je imao prilično buran ljubavni život. Sada starac, Arnold je nekoć bio pravi ženskar, a njegova prva ljubav bila je Barbara Outland. Ona je bila učiteljica britanskog jezika koju je volio 1969., sve do 1974., a glumac je kasnije rekao da je njihovoj vezi presudila njegova ambicija da dogura do Hollywooda.

Godine 1977. glumac je na Venice Beachu upoznao frizerku Sue Morey, a ona je sama priznala da su imali otvorenu vezu.

– Dok smo oboje bili u Los Angelesu, bili smo vjerni jedno drugome, ali kad je on otišao iz grada, mogao je raditi što hoće.

I tako je upoznao ženu s kojom će stvoriti obitelj – TV novinarku Mariju Shriver.

Par se upoznao 1977. godine, a Marija je glumca odmah impresionirala svojim izgledom i inteligencijom. Vjenčali su se devet godina kasnije, au braku su dobili četvero djece. Dugo su bili sinonim za skladan holivudski brak, ali odjednom se sve srušilo kada je javnost 2011. doznala da se planiraju razvesti. Isprva nitko nije shvatio o čemu se radi, no onda su se stvari počele kristalizirati. Skandal je bio golemih razmjera.

Naime, Marija je nakon 25 godina braka zatražila razvod od glumca jer je saznala da je vara s kućnom pomoćnicom s kojom ima i izvanbračnog sina. Ta fatalna ljubavnica zove se Mildred Patricia Petty Bean, koja je s glumcem dobila 14-godišnjeg sina kada je svijet saznao za njega. Ispostavilo se da je Arnold varao Mariju dok je bila trudna, a u isto vrijeme bio je i otac Pattynog djeteta. Glumac danas ima dva sina vršnjaka, samo s dvije različite žene.

Da stvar bude gora, Petti i njezin sin godinama su živjeli pod istim krovom kao i Maria i njezina djeca. Žene su se poznavale 20 godina pa je udarac za Mariju bio ogroman. Za cijelu aferu doznala je kada joj je obiteljska dadilja otvorila oči i rekla joj da ju suprug godinama vara. Tada se Maria suočila s Arnoldom i on je morao priznati da ima drugu, tajnu obitelj koja slučajno živi pod istim krovom s njegovom zakonitom suprugom.

Schwarzenegger je kasnije tvrdio da 7-8 godina nije ni znao da ima dijete s Peti, sve dok nije shvatio da mu dječak neodoljivo nalikuje. Čim je saznao, financijski se pobrinuo za dječaka, a njegovoj ljubavnici i sinu kupio je četverosobnu kuću s bazenom u Kaliforniji. Nekoliko mjeseci nakon Josephova rođenja Patti se rastala od supruga Rogelija, ali je tek 2008. podnijela zahtjev za razvod.

I Marija i Arnold papire za razvod potpisali su tek 2017., 6 godina nakon rastave. Maria je od Arnolda tražila milijunsku odštetu i dobila ju je. Na kraju je rekla kako osjeća da je on izgubio puno, a ona ništa – jer se riješila samo serijskog preljubnika.

Nakon preljubničkog skandala, dansko-talijanska glumica Bridget Nielsen potvrdila je da je imala aferu s Arnoldom dok je on bio u vezi sa Shriver.

– Ne bih ulazila u tu aferu da mi je rekao da je planira oženiti i da je to jako ozbiljno. On to nije rekao, pa smo nastavili vezu – rekla je tada.

U kasnijem intervjuu Arnold je otkrio da je jedino što bi promijenio u svom životu bile pogreške zbog kojih je patila cijela njegova obitelj.

Previous articlePolitičarka priznala da je radila kao prostitutka! Neće vjerovati tko joj je bio mušterija!
Next articleKolinda ima novi posao!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here