Home Vijesti Komadina odgodio kandidaturu: Čekat ću redovne izbore!

Komadina odgodio kandidaturu: Čekat ću redovne izbore!

1209
2

Komadina-partitokracije_ca_largeZlatko Komadina danas je potvrdio da će se tek na redovnim stranačkim izborima kandidirati za predsjednika SDP-a te da neće inicirati smjenu Zorana Milanovića. „Ja sam strpljiv čovjek“, rekao je Komadina.

Nema zavjere, 47 članova odbora su legalisti, a ne pučisti, izjavio je potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina na današnjoj konferenciji za novinare u županijskom sjedištu stranke. Smatramo da revanšizam nije dobrodošao i stoga se nadamo da premijer neće smijeniti ministre Ostojića i Mrsića ili kazniti zagrebački i riječki SDP, rekao je Komadina.

Dodao je da lider mora okupljati, a ne dijeliti, da se zalaže se za bolji SDP, za toleriranje, a ne eliminiranje, za stranku koja će biti okrenuta narodu, a ne liberalnim tehnokratima i da tako misli veći dio članstva. Osluškujem i što o nama govori narod, rekao je Komadina te dodao da SDP nije stranka za ambiciozne i frustrirane.

Novinarima je prenio što se zapravo u subotu događalo na Glavnom odboru SDP-a, ustvrdivši da je sjednica trebala biti ovorena za javnost kako ne bi bilo pogrešnih intepretacija.

Dnevni red je bio: SDP nakon EU izbora i potvrđivanje odluke predsjedništva. Samo to! Bilo je diskusije, teške, na trenutke i mučne, ali ja sam zadovoljan, rekao je Komadina, jer je SDP pokazao da je jedina stranka sposobna za raspravu.

U subotu se nije raspravljalo o podršci Vladi jer ni jedan normalan SDP-ovac ne bi htio rušiti svoju Vladu, rekao je Komadina. (radio rijeka)

2 COMMENTS

  1. Druže Milanoviću, učinili ste pogrešku u koracima, vjerojatno u dosluhu s Linićem, i to Vašom kandidaturom za predsjednika SDP-a, a sad se povlačite. Čini mi se da je Vaše vrijeme prošlo, imali ste šansu koju niste iskoristili prije sedam godina, no, dobro je jer da ste Vi postali predsjednik SDP-a Linić bi preko Vas upravljao SDP-om, te se bavio svojim poslovima, koji srećom po Vas, nije i Vas uključio. Što ćete sad smisliti teško je reći ali sebe ste izložili i svaki Vaš potez je pod lupom javnosti, ali i Milanovića, pa bi Vam se moglo dogoditi kao i Liniću, a svaka daljnja podrška članstva mogla bi izazvati reakciju raspuštanja riječkog ili županijskog ogranka SDP-a, i to opravdano. Vaši potezi su bili svakako rušenje SDP-a s vlasti i nije Vas bila briga, samo kako bi Linić ostao faktor na političkoj sceni, odnosno kako bi Vi i Obersnel imali voditelja, jer je očito da niste samostalni kao političari, već samo produžene ruke Linića, koji Vas uostalom i izmislio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here