Home Mozaik Konj pobjegao iz boksa, nastala je panika u avionu: pilot je bio...

Konj pobjegao iz boksa, nastala je panika u avionu: pilot je bio prisiljen prinudno prizemljiti

91
0

Čudna nesreća koja se dogodila na letu Air Atlante: zrakoplov se morao vratiti u New York nakon što je životinja pobjegla

“Nemamo tehničkih problema, ali moramo se vratiti u New York i hitno prizemljiti, ne možemo zaustaviti konja.” Pilot Boeinga 747 Air Atlante uputio je ovaj neobičan zahtjev za pomoć, bio se prisiljen vratiti jer je konj koji se prevozio u vozilu uspio pobjeći. Snimka komunikacije koju je na YouTubeu objavio New York Post postala je viralna u roku od nekoliko sati.

Bizarni incident dogodio se u četvrtak, 9. studenog, oko 30 minuta nakon polijetanja, kada je zrakoplov bio na oko 9500 metara nadmorske visine. Prema onome što su rekonstruirali američki mediji, životinja se uspjela izvući iz boksa unutar prtljažnog prostora u kojem se nalazila, a zatim je stigla do trupa letjelice i posijala paniku među članovima posade.

Ne mogavši ​​vratiti konja u boks, zapovjednik se odlučio vratiti u zračnu luku polaska John F. Kennedy u New Yorku. Srećom, bio je to teretni let i srećom nije bilo putnika u avionu. Veterinar je dočekao avion i preuzeo brigu o životinji, izrazito uznemiren ovim iskustvom tijekom leta.

Previous article“Traži se Lego stručnjak”: ponuda za posao iz snova
Next article96-godišnja žena ostavlja 25 milijuna nasljedstva svojoj skrbnici, raznim nevladinim organizacijama i bolnicama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here