Home Vijesti Konobarica u Zagrebu liječniku u pivo ubacila tablete za spavanje pa ga...

Konobarica u Zagrebu liječniku u pivo ubacila tablete za spavanje pa ga opljačkala

246
0

Podignuta je optužnica protiv 31-godišnje konobarice koja je u zagrebačkom kafiću ubacila 57-godišnjem liječniku tabletu za spavanje u pivo te ga zatim opljačkala. Tužitelji za konobaricu traže 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora. Konobarica i liječnik su u rujnu prošle godine zajedno boravili u kafiću, a zatim su se uputili u šetnju, piše Danica.

Ušli su u vatrogasni prolaz kod Kemijsko-tehnološkog fakulteta, a okrivljenica je tada liječnika gurnula s leđa i s ramena mu istrgnula ruksak Samsonite koji je nosio. U ruksaku su se nalazili novčanik, osobni dokumenti, doktorska iskaznica, 1500 kuna, kreditne kartice, mobitel, naočale Ray Ban, liječnički stetoskop, doktorski štambilj, švicarski nožić, kišobran, ključevi stana i drugo.

31-godišnjakinja se branila kako je navedenu krađu počinila jer se liječnik u kafiću bezobrazno ponašao prema njoj. “Da, pili smo tamno pivo u kafiću u kojem sam radila. Ubacila sam mu tabletu u pivo jer sam ga htjela omamiti, a sve iz razloga jer me vrijeđao i maltretirao. Nisam ga otrovala. Vani je on pustio ruksak i otišao na WC, a ja sam ga uzela i stavila u svoj te otišla u stan”, branila se tijekom istrage. 

“Iz ruksaka sam uzela novčanik, pare i Ray Ban naočale. Nakon toga sam novčanik bacila, a iz ruksaka sam uzela još neke stvari. Ostatak sam bacila u park u blizini Maksimira, ne mogu se sjetiti točnog mjesta”, ispričala je. Liječnik je policiji rekao kako je sve počelo u kafiću na Trgu Dražena Petrovića.

Tvrdi da je sjedio u kafiću i pio pivo te se zezao s konobaricom, koja mu je pred završetak radnog vremena na silu gurala da popije još jedno pivo na njen račun, što je i učinio. 

“Oko 15 minuta nakon ponoći s konobaricom sam krenuo Savskom. Dolaskom do Kemijsko-tehnološkog fakulteta rekla mi je da uđemo u neki vatrogasni prolaz, da malo prošetamo, nakon čega sam prvi ušao u taj prolaz. Nakon tri koraka osjetio sam da me netko gura u leđa i gubio sam ravnotežu”, nastavio je.

Naveo je kako mu je tada netko istrgnuo ruksak s ramena. Nakon što se okrenuo, primijetio je da konobarice više nema. S obzirom na to da oko njih nije bilo nikoga, zaključio je kako ga je konobarica gurnula, uzela mu ruksak i nestala u noći. Kao dokaz su uvrštene i snimke nadzornih kamera, na kojima se vidi da liječnik i konobarica piju i druže se u kafiću te potom izlaze u šetnju Savskom. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here