Home Vijesti Kontroverzni svećenik Zlatko Sudac dobio novu funkciju na Kvarneru

Kontroverzni svećenik Zlatko Sudac dobio novu funkciju na Kvarneru

209
2
zlatko sudac

Informativna katolička agencija danas je objavila vijest o imenovanju velečasnog Zlatka Sudca za duhovnog pomoćnika u župi na Krku. Ova vijest dolazi nakon što je 53-godišnji Zlatko Sudac već godinu dana obavljao ovu dužnost, kako doznaje Telegram.

Pratite naš Viber kanal

Povratak nakon dugog izbivanja: Zlatko Sudac je cijelo vrijeme bio na Krku

Velečasni Sudac je poznat po svojim karizmatičnim sposobnostima i kontroverznim stavovima koji su ga prije petnaestak godina udaljili iz javnog života. Crkvene vlasti tada su odlučile da Sudac više ne smije održavati duhovne obnove, no konkretni razlozi za ovu odluku nikada nisu do kraja razjašnjeni. Nakon povlačenja iz javnosti, Sudac se posvetio drugim aktivnostima. Prema informacijama Telegrama, bavio se uređenjem interijera, prodajom svojih umjetničkih djela, te povremeno održavao duhovne obnove u hotelima. Posljednji put je snimljen 2018. godine u jednom zagrebačkom restoranu, a većinu vremena provodio je na Krku, posvećen crkvenom životu.

Kontroverzni karizmatik

Sudac je postao poznat široj javnosti po stigmama na čelu i zapešćima. Ove stigme, koje su u obliku križa, izazvale su mnogo pažnje i kontroverzi. Liječnički konzilij koji je pregledao Suca zaključio je da medicina ne može objasniti porijeklo njegovih stigmata. Ovi fenomeni dodatno su pojačali njegovu popularnost, ali i kontroverzu unutar i izvan crkvenih krugova.

Nova uloga u Krčkoj biskupiji

Imenovanje Zlatka Sudca za duhovnog pomoćnika u župi u Krku predstavlja novi korak u njegovom crkvenom životu. Nakon godina izbivanja iz javnosti, vraća se na dužnost koja mu omogućuje da bude bliže vjernicima i ponovno aktivno sudjeluje u crkvenim aktivnostima. Ova promjena može donijeti novu dinamiku u župi, s obzirom na njegovu karizmatičnu prošlost i iskustvo.

2 COMMENTS

  1. Gospodo!Osnivam stranku HRVATSKI INSTINKTIVISTI,jednu stranku muškaraca kojima se diže k..ac na “dobro odjevene žene”.Mi nismo silovatelji i zlostavljači ,ali ćemo svoje instinkte pokazivati trčanjem dignuta k…a goli po Titovom trgu i pred scim Crkvama.Umoljavamo hrvatski svekoliki puk za razumijevanje,te zaštitu od Hrvatske policije koja će reagirati na golo trčanje dignuta k…a i pokušati nas penalizirati.Ponavljam nismo silovatelji ,nismo zlostavljači žena,volimo ih neopisivo,ali naš moto je SLOBODA GOLOM DIGNUTOM K…U i Živjela gola erek..ja!
    Eventi će biti neočekivani vremenski kada se sa Bulevarda ,Trsata i Krimeje spustimo Trsatskim škalama di Titovog trga!👍power to gola erekci.a!

  2. Ovoj PIJANČINI i sviraču k…a i licemjeru dajete novinarski prostor,a PENALIZIRAJU SE GOLI DIGNUTI KU..I UTRKU!Podržite nas “HRVATSKI INSTINKTIVISTI”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here