Home Vijesti Kopao je u vrtu, a zatim pronašao ljudsku lubanju: ​​Žena mu je...

Kopao je u vrtu, a zatim pronašao ljudsku lubanju: ​​Žena mu je priznala i tražila od njega nešto šokantno

121
0
Photo by Mitja Juraja: https://www.pexels.com/photo/close-up-photo-of-skull-970517/

Dok je sadio krumpir, čovjek je u svom dvorištu u Rusiji pronašao ljudsku lubanju. Kad je suprugu pitao zna li možda o čemu se točno radi, zaprepastila ga je svojim odgovorom.

Naime, rekla mu je da su to posmrtni ostaci njezina prvog supruga kojeg je prije 20 godina nasmrt udarila sjekirom i zakopala dijelove tijela, prenosi Daily Mail.

Nakon nevjerojatnog otkrića u dvorištu svoje kuće u Luzinu u Sibiru, ova 60-godišnja žena mirno je objasnila svom suprugu: “Ne brini, ovo je moj prvi muž”.

Partneru je prvo priznala ubojstvo, a potom ga zamolila da “posmrtne ostatke ponovno zakopa, zaboravi i ne govori ništa policiji”.

No, on se oglušio o te upute i sve ispričao policiji.

Supruga mu je priznala da je prije 21 godinu pretukla muža sjekirom tijekom svađe nakon što se “vratio kući pijan i počeo je tući”. Nakon toga je raskomadala njegovo tijelo i zakopala ga u vrtu. Tada se pretvarala da je otišao na posao i da se nikad nije vratio kući, prenosi Večernji list.

– Žena je priznala da je ubila muža – rekao je ruski istražni odbor koji istražuje teške zločine.

Prilikom rekonstrukcije ovog kaznenog djela pokazala je kako je sjekirom raskomadala supruga. Policija je iskopala povrtnjak i pronašla kosti.

Previous articleNogometna tragedija koju svijet ne pamti: Ubijen na sredini terena zbog žutog kartona, sudac nasmrt pretučen od strane igrača i navijača
Next articleViše od 200 spasioca izvlači gluhonijemog dečka iz bunara: Raul (10) zarobljen 4 dana, ne razumije mu se želi pomoći

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here