Home Sport Košarkaš se probudio s bogatstvom na računu, zamijenili ga s nogometašem!

Košarkaš se probudio s bogatstvom na računu, zamijenili ga s nogometašem!

312
0

Brazilski amaterski košarkaš Joao Victor Gomes da Silva ostao je šokiran kada je vidio da mu je na račun uplaćeno 350.000 eura, nakon što su ga zamijenili s njegovim prezimenjakom nogometašem. Pogrešku je napravio klub Flamengo iz Rija. Gomes je ondje igrao košarku do 2020., a klub je njegove podatke pomiješao s podacima nogometaša Joaa Victora Gomesa da Silve, kojeg je u siječnju prodao u engleski Wolverhampton. Košarkašu je na račun stiglo 1.89 milijuna reala (oko 350.000 eura).

“Bio sam uplašen jer nisam znao odakle dolazi novac. Mislio sam da je netko pogriješio kada je uplatio novac ili tako nešto. Moj prijatelj mi je također rekao da moram biti oprezan jer bi netko mogao koristiti moj račun za pranje novca” rekao je 19-godišnjak za portal Globo Esporte.

Nogometaš Gomes je ove zime za 18.7 milijuna eura odštete prodan u Wolverhampton, a kao dio ugovora Gomes je od Flamenga trebao dobiti naknadu od oko 350.000 eura. Flamengo je izvršio uplatu 27. veljače, a svoju pogrešku shvatio je četiri dana kasnije.

“Sve ćemo riješiti što je prije moguće”, rekao je Joao Gomes, košarkaš, koji trenutno igra za amaterski klub u Riju.

Previous articleWagner grupa regrutira pacijente psihijatrijskih bolnica kao dobrovoljce za rat
Next article‘Zoki napravio dobar PR’: U nekoliko sati pjesma Mamići dobila 20.000 novih pregleda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here