Home Vijesti Otrovala susjeda i prijavila se policiji (VIDEO)

Otrovala susjeda i prijavila se policiji (VIDEO)

1706
0

Riječanka je svom 81-godišnjem susjedu kojeg je njegovala u hranu izmrvila veću količinu tableta, a kada je bila sigurna da je mrtav, otišla je u policiju i rekla da je počinila ubojstvo.

Policijska uprava Primorsko-goranska priopćila je da je uhićena 47-godišnja Riječanka pod sumnjom da je usmrtila svog 81-godišnjeg susjeda podmetnuvši mu u hranu veću količinu izmrvljenih tableta u hranu.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o Behari Pijanović, a žrtva je Ratko Crljenica.

Ona se sumnjiči da je u petak oko 11 sati podmetnula izmrvljene tablete u hranu susjeda u njegovu stanu u Vodovodnoj ulici u Rijeci. Nakon toga, izvijestila je policija, u nekoliko navrata je dolazila u njegov stan provjeriti u kakvu je stanju. Oko 23 sata utvrdila je da ne daje znakove života te je osobno oko 1.30 sati došla u prostorije 1. policijske postaje u Rijeci prijavivši da je počinila ubojstvo. Policajci su odmah došli do stana u Vodovodnoj utvrdivši da je u njemu mrtav 81-godišnjak.

Doktor sudske medicine Valter Stemberga pregledom je utvrdio da na tijelu nema tragova nasilja. Obdukcijom na riječkom Zavodu za sudsku medicinu utvrđen je edem pluća i mozga koji može ukazivati na trovanje. Vrijeme i točan uzrok trovanja utvrdit će se nakon toksikološkog vještačenja.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je ova 47-godišnjakinja od lipnja 2007. obavljala kućanske poslove u stanu susjeda. 21. kolovoza ove godine među njima je izbio verbalni sukob.

Policija nastavlja s utvrđenjem svih elemenata ovog djela. (Hina, foto: Cropix)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here