Home Mozaik Ledena bajka na vrhu Rijeke – Advent na Gradini dobiva klizalište!

Ledena bajka na vrhu Rijeke – Advent na Gradini dobiva klizalište!

1092
1

Božićna bajka na Gradini ove godine dobiva novo poglavlje! S prvim “pravim” danima jeseni, pripreme za drugo izdanje Adventa na Gradini već su daleko odmakle, a znatiželjni prolaznici već danima se pitaju što se novo sprema ove godine.
Nakon što je lanjski Advent na Gradini oduševio više od 60.000 posjetitelja, ove je godine u pripremi još spektakularniji i blještaviji Advent s više od 16 kilometara božićnih lampica, impozantnom kuglicom na ulazu u kaštel te jedinstvenim jaslicama. Svoje će mjesto na Adventu ove godine pronaći i najveća kruna u Europi, a još jedno u nizu brojnih iznenađenja je bajkovito klizalište koje se smjestilo u srcu Nugentovog parka s pogledom na Kvarner koji oduzima dah.
Klizalište se prostire na ukupno 200 m², a prve klizače ugostit će 02. prosinca kada je najavljen program otvaranja. Klizačice i klizači uživat će u radostima na ledu sve do siječnja 2019. i zasigurno je ovo dodatan motiv da se posjetovogodišnjem Adventu na Gradini svima nađe na popisu božićnih želja.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here