Home Sport Leovac se vraća u Rijeku, stiže i veznjak iz inozemstva?

Leovac se vraća u Rijeku, stiže i veznjak iz inozemstva?

1513
1

Prema neslužbenim informacijama koje saznaje Radio Rijeka, Marin Leovac vraća se u Rijeku. 29-godišnji lijevi branič u bijelom je dresu proveo godinu i pol dana. Rijeku je u kolovozu 2015. godine zamijenio grčkim PAOK-om te nastavio sa sjajnim izvedbama zbog kojih je bio proglašen i najboljim lijevim braničem grčke lige.

Ne bude li naglih obrata, Leovac bi vrlo brzo trebao staviti potpis na ugovor i pridružiti se svojoj novoj/staroj momčadi. Znači li Leovčev dolazak da je na pomolu Zutin transfer i/ili Davidsonov odlazak, znat će se uskoro.

Na Rujevici su u potrazi i za veznim igračem. Rješenje je već pronađeno u inozemstvu, objava bi trebala uslijediti uskoro. Trenutno se zna samo da je riječ o igraču u najboljim godinama s iskustvom igranja u skupinama Europa lige.

Tako transfer mladog makedonskog reprezentativca, 22- godišnjeg središnjeg braniča skopskog Vardara Darka Velkoskog, koji je s Bijelima potpisao ugovor na godinu dana s opcijom produženja na još tri godine, a na Rujevicu će doći tek na ljeto, neće ostati jedina svijetla tečka prijelaznog roka ove zime.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here