Home Mozaik Liječnicima nije bilo dobro kad su čuli da svaki dan jede WC...

Liječnicima nije bilo dobro kad su čuli da svaki dan jede WC papir: Evo što joj se događa, ne može prestati!

201
0

Kesha je 34-godišnjakinja iz Chicaga koja je priznala da svaki dan pojede oko 75 listova toaletnog papira, a gostovala je u emisiji “My Strange Addiction” na američkoj TV TLC.

Naime, njezino stanje ima ime – to je ksilofagija, poremećaj prehrane vezan uz konzumaciju papira. Ovu naviku “njeguje” već 23 godine i gotovo svaki dan jede role toaletnog papira!

Vjeruje da njezina bizarna ovisnost proizlazi iz traume iz djetinjstva. Kada je bila šesti razred, s bakom i tetom se iselila iz kuće i tada je počela konzumirati ovu neobičnu “namirnicu”.

– Mislim da žudim za tim, jer mi se sviđa osjećaj na jeziku koji mi daje toaletni papir. “Sviđa mi se kako se otapa kad mi udari u jezik”, rekla je.

Priznaje da joj je teško otići na WC ako pojede previše toaletnog papira i kaže da ima grčeve u želucu.

Kesha također kaže da više voli dvoslojne papirnate role jer su “lakše probavljivi”.

Njezina zabrinuta majka ispričala je kako bi svaki put kad bi vidjela kćer imala papir u ruci i pokušavala ga sakriti iza leđa.

– Da si joj to pokušao oduzeti, uzrujala bi se. Nikada nisam uspjela shvatiti zašto ona jede papir i nikad neću – rekla je Keshina majka. No, s tom bizarnom navikom postoje pravi problemi, kako joj je u emisiji rekla psihijatrica Kim Dennis.

– Ako vam puknu crijeva, moglo bi biti kobno, i moglo bi biti kobno smrtonosno vrlo brzo. Izlažete svoje tijelo riziku i stvarno igrate ruski rulet sa svojim životom. Jedenje papira očito nije uobičajena stvar i definitivno može biti opasno za vas.

Previous articleDječak iz škole došao sa išaranom rukom: Kad je otac saznao strašnu istinu, odmah je otrčao na policiju
Next articleHajduk: Očekujemo da institucije i javnost zaštite najboljeg igrača HNL-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here