Home Mozaik Dječak iz škole došao sa išaranom rukom: Kad je otac saznao strašnu...

Dječak iz škole došao sa išaranom rukom: Kad je otac saznao strašnu istinu, odmah je otrčao na policiju

185
0

Otac srednjoškolca oglasio se na društvenim mrežama kako bi podijelio fotografiju ruke svog sina prekrivene naškrabanim linijama. Na prvi pogled, na bezazlenoj slici, vide se crte koje sugeriraju da je dijete nešto brojalo. Međutim, kada je otac Matthew Baird iz Londona od svog sina saznao što to zapravo znači, sledio se.

Naime, njegov sin je na ruci kemijskom olovkom napisao koliko je puta tog dana u školi bio maltretiran, verbalno ili fizički. Nakon što je otac došao iz policije gdje je prijavio cijeli slučaj, na Twitteru je objavio ovu fotografiju i napisao:

“Moj sin ide u srednju školu nešto više od tjedan dana. “Ovdje je zabilježio koliko je puta bio maltretiran, verbalno ili fizički, u tom danu. Ukupno 21 put. To je srceparajuće. Škole moraju biti oštrije za nasilnike, njihove roditelje treba kazniti!”

Njegova se objava sada širi društvenim mrežama, a slična iskustva iznose i drugi roditelji. – Preživio sam isto. Ako te mogu ikako utješiti, reći ću ti da s vremenom postaje lakše”, dok je jedan učitelj napisao: “Ja sam učitelj Matt i dok sam radio u školama ne biste vjerovali koliko se to često događa.”

Previous articlePronašla stari kufer pa ga počela otvarati, jezivo je što je izašlo iz njega! (VIDEO)
Next articleLiječnicima nije bilo dobro kad su čuli da svaki dan jede WC papir: Evo što joj se događa, ne može prestati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here