Home Vijesti Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

142
0

This image has an empty alt attribute; its file name is autotr1a-1024x759.jpg

Nakon što je racionalizacija autobusnih linija, zbog nedovoljnog broja vozača, uzrokovala veliko nezadovoljstvo stanovnika Kantride i Marčeljeve Drage danas je održan sastanak na tu temu u Odjelu za komunalni sustav. Na sastanku su sudjelovali predstavnici mjesnog odbora Kantrida Milan Popadić, Višnja Jelenčić i Ljubo Martinović, pročelnica Odjela za komunalni sustav Irena Miličević, direktor Autotroleja Albert Kontuš te član gradskog vijeća Danko Švorinić.

Miličević i Kontuš su istaknuli kako intenzivno rade na dovođenju novih vozača te su predstavili nekoliko rješenja kojima bi se premostilo prijelazno razdoblje koje će vjerojatno potrajati do kraja ožujka. Predstavnici mjesnog odbora na čelu s predsjednikom Milanom Popadićem ističu velik problem odsjecanja Marčeljeve Drage i centra grada zbog čega je u nekim situacijama građanima potrebno koristiti čak tri autobusa kako bi došli na željenu destinaciju.

Kako je istaknuo predsjednik MO Kantrida Milan Popadić (Lista za Rijeku), na sastanku je postignuta suglasnost oko rješenja kojim bi se vratila direktna veza linije 1A i centra grada. Na liniji bi vozio zglobni autobus, s polascima cca svakih 60 minuta i to rješenje bi se zadržalo do 31.3. nakon čega je moguće pojačavanje frekvencije polazaka ukoliko uspije kadrovsko ekipiranje Autotroleja.

Prema riječima predstavnika Autotroleja, ovo rješenje je moguće uvesti kroz desetak dana o čemu će pravovremeno izvijestiti javnost.

Previous articleLošinjskom hotelu Aurora gosti dodijelili vrijedno priznanje
Next articlePreminuo novinar Radio Rijeke Ivica Vrkić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here