Biznis

Lošinjskom hotelu Aurora gosti dodijelili vrijedno priznanje

Lošinjskom hotelu Aurora gosti dodijelili vrijedno priznanje

Hotel Aurora 4*brenda Lošinj Hotels & Villas dobitnik je nagrade „Lovedbyguests”. Nagradumu je dodijelio portal hotels.comTMtemeljem najbolje prosječneocjene i izuzetno pozitivnih recenzija gostiju koji su u ovom hotelu iskusilivrhunsku uslugu. Hotels.comTM ovom nagradom odaje priznanjenajboljimhotelima, u čijem ocjenjivanju sudjeluje više od 20 milijuna gostijuiz cijeloga svijeta.

Hotels.comTM je vodeći internetski pružatelj hotelskog smještaja u svijetu. Korisnici ovoga portala mogu pristupiti najboljim hotelskim smještajima na najatraktivnijim turističkim destinacijama na ukupno pet kontinenata. O vrhunskoj usluzi koja je hotelu Aurora osigurala zasluženu nagradu direktor Jadranka hotela Rikardo Heskykaže:„Nagrada koju su nam dodijelili upravo gosti koji dolaze u naš hotel, najbolje govori o tome da je i naša cjelokupna ponuda dobro osmišljena i prilagođena upravo njima. U kreiranju ponude posvećeni smo promociji prirodnih blagodatii stvaranju jedinstvenog doživljaja za goste, kako bismo potaknuli njihov povratak na otok vitalnosti. Dosada se pokazalo da smo opravdali povjerenje gostiju, avjerujemo da će tako biti i u budućnosti.“.

Hotel Aurora 4* nalazi se u Sunčanoj uvali na otoku Lošinju i poznat je po wellnesskonceptu nadahnutom prirodom cresko-lošinjskog arhipelaga. Sinergija s prirodom vidljiva je u cijelom hotelu, prije svega u esencijama naranče i lavande, koje gosta prate od ulaza, u svakoj od 393 sobe pa sve do hotelskog wellness centra. Gosti Aura Botanical Spa Gardena moguuživati u sauni, relax zoni, bazenu i fitness centru, ali i u tretmanima s aromatičnim biljem i uljima koje priprema stručni tim terapeuta. Uz vrhunsku uslugu zbog koje je nagrađen, hotel Aurora svojim gostima nudi aktivan odmor uz brojne sportske sadržaje. Tako se u neposrednoj blizini hotela nalaze zemljani teniski tereni, polivalentno igralište za mali nogomet, košarku, tenis i odbojku, teren za odbojku na pijesku, kuglana, boćalište, mini golf, stolni tenis te suvremeno opremljen CrossFit poligon na otvorenom.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

Amerikanci spašavaju LNG terminal na Krku? Washington od Mađarske traži uvoz LNG-a s Krka!

spFebruary 9, 2019

Debeljak: Posla će biti i za Uljanik i za 3. Maj, trebat ćemo još radnika

spFebruary 9, 2019

Ove godine u Rijeku stiže rekordan broj kruzera!

spFebruary 8, 2019

Odgođen stečaj 3.maja: Strateški partner spreman platiti 107 milijuna kuna za deblokadu računa?

spFebruary 6, 2019

Trgovački sud odlučuje o stečaju 3. maja

spFebruary 6, 2019

Pojeftinio benzin

spFebruary 5, 2019

Čačić: Jamstvima za brodogradilišta kupovala se podrška IDS-a

spFebruary 2, 2019

Riječki SDP-ovac postao stečajni upravitelj Uljanika!

spJanuary 29, 2019

Od lipnja Air Serbia uvodi direktnu zračnu vezu između Rijeke i Beograda

spJanuary 23, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.