Home Biznis Lošinjskom hotelu Aurora gosti dodijelili vrijedno priznanje

Lošinjskom hotelu Aurora gosti dodijelili vrijedno priznanje

745
0

Hotel Aurora 4*brenda Lošinj Hotels & Villas dobitnik je nagrade „Lovedbyguests”. Nagradumu je dodijelio portal hotels.comTMtemeljem najbolje prosječneocjene i izuzetno pozitivnih recenzija gostiju koji su u ovom hotelu iskusilivrhunsku uslugu. Hotels.comTM ovom nagradom odaje priznanjenajboljimhotelima, u čijem ocjenjivanju sudjeluje više od 20 milijuna gostijuiz cijeloga svijeta.

Hotels.comTM je vodeći internetski pružatelj hotelskog smještaja u svijetu. Korisnici ovoga portala mogu pristupiti najboljim hotelskim smještajima na najatraktivnijim turističkim destinacijama na ukupno pet kontinenata. O vrhunskoj usluzi koja je hotelu Aurora osigurala zasluženu nagradu direktor Jadranka hotela Rikardo Heskykaže:„Nagrada koju su nam dodijelili upravo gosti koji dolaze u naš hotel, najbolje govori o tome da je i naša cjelokupna ponuda dobro osmišljena i prilagođena upravo njima. U kreiranju ponude posvećeni smo promociji prirodnih blagodatii stvaranju jedinstvenog doživljaja za goste, kako bismo potaknuli njihov povratak na otok vitalnosti. Dosada se pokazalo da smo opravdali povjerenje gostiju, avjerujemo da će tako biti i u budućnosti.“.

Hotel Aurora 4* nalazi se u Sunčanoj uvali na otoku Lošinju i poznat je po wellnesskonceptu nadahnutom prirodom cresko-lošinjskog arhipelaga. Sinergija s prirodom vidljiva je u cijelom hotelu, prije svega u esencijama naranče i lavande, koje gosta prate od ulaza, u svakoj od 393 sobe pa sve do hotelskog wellness centra. Gosti Aura Botanical Spa Gardena moguuživati u sauni, relax zoni, bazenu i fitness centru, ali i u tretmanima s aromatičnim biljem i uljima koje priprema stručni tim terapeuta. Uz vrhunsku uslugu zbog koje je nagrađen, hotel Aurora svojim gostima nudi aktivan odmor uz brojne sportske sadržaje. Tako se u neposrednoj blizini hotela nalaze zemljani teniski tereni, polivalentno igralište za mali nogomet, košarku, tenis i odbojku, teren za odbojku na pijesku, kuglana, boćalište, mini golf, stolni tenis te suvremeno opremljen CrossFit poligon na otvorenom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here