Home Najnovije Lista za Rijeku ”darovala” satelitsku antenu satelitskim strankama!

Lista za Rijeku ”darovala” satelitsku antenu satelitskim strankama!

1801
0

Lista za Rijeku je jutros na riječkom Korzu organizirala javno ”darivanje” državne i lokalne vlasti, a sve u znaku njihovog dosadašnjeg vladanja i ponašanja. Kako su istaknuli članovi Liste za Rijeku Livio Defranza i Dario Kos, 2008. godina je počela političkom trgovinom na nacionalnoj, a završava stvaranjem nove političke kobasice na gradskoj razini vlasti.


Livio Defranza i Dario Kos sa satelitskom antenom

– Tim povodom svim satelitskim strankama u gradu, odnosno HSLS-u, HSS-u, HSU-u, PGS-u, ARS-u, IDS-u i HNS-u dodjeljujemo veliku satelitsku antenu radi boljeg kontakta sa centralama u SDP-u i HDZ-u! Na taj način javnosti želimo poručiti kako bi se politika u interesu građana trebala graditi na borbi ideja i programa, a ne goloj trgovini i borbi za očuvanje fotelja, poručili su mladi članovi Liste za Rijeku.

Dar za gradonačelnika

– Gradonačelniku Obersnelu darujemo slikovnicu ”Bajka o urbanom turizmu” zbog potpuno promašene razvojne koncepcije grada koja je Rijeku u posljednjih 17 godina iz prosperitetnog gospodarskog diva pretvorila u grad kafića i trgovačkih centara s plaćama na razini ili ispod HR prosjeka. Također, darujemo mu i prometnu palicu zbog nesnosnih prometnih gužvi i nepostojanja alternativne strategije prometnog rasterećenja centra grada.

Mladi članovi Liste za Rijeku ‘darivali’ su i HDZ-u kojem su dodijelili remenje zbog, kako je naglašeno, dokazane nesposobnosti u vođenju države, a koja se pokušava opravdati globalnom krizom.

Defranza i Kos su u ime Liste za Rijeku u sljedećoj godini svim Riječanima poželjeli promjene te uspješniju i bolju 2009. godinu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here