Home Najnovije Livaju su već dva puta izbacivali iz mlade reprezentacije

Livaju su već dva puta izbacivali iz mlade reprezentacije

245
0

Marko Livaja (29) napustio je pripreme reprezentacije uoči završnice Lige nacija u kojoj će Hrvatska s Nizozemskom igrati za finale i borbu za trofej. Splitski napadač povukao se dan nakon što ga je nekoliko osoba vrijeđalo tijekom treninga na Rujevici. Osim mnogobrojnih incidenata koje je Livaja imao u klubovima za koje je igrao, ističu se i dva incidenta vezana za vrijeme dok je Livaja igrao za mladu reprezentaciju.

Livaja se 2013. godine nije pojavio na okupljanju U-21 reprezentacije tadašnjeg izbornika Nike Kovača. Kovač je izjavio kako je Livajin zastupnik tražio da se njegovog igrača oslobodi utakmice s Lihtenštajnom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

“Nisam na to pristao i inzistirao sam da dođe na okupljanje. Zvao sam ga, slao poruku, zvali su ga ljudi iz stožera, no on pet dana nije reagirao. Dok sam ja u ovoj reprezentaciji, on tu više neće igrati. Takvo ponašanje neću nikome tolerirati”, rekao je tada Kovač.

Kovačev nasljednik Nenad Gračan također ga isprva nije pozvao jer ga je Atalanta 2014. suspendirala zato što se odbio zagrijavati tijekom utakmice. Posljednje nastupe za mladu reprezentaciju imao je ipak kasnije iste godine protiv Engleske u kvalifikacijama, kada je zabio po jedna gol u svakom ogledu. Englezi su oba puta slavili 2:1.

Previous articleBela smrt je ugmizala ljudima u kuću: Jedva su se spasili, a nju su ovako identificiliri (VIDEO)
Next articleEvo kako je Armada reagirala na Livajino napuštanje reprezentacije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here