Home Mozaik Ljubičić čeka sina: Bit ću uz svoju Aidu u rađaonici

Ljubičić čeka sina: Bit ću uz svoju Aidu u rađaonici

248
0

Aida je dobro, a ime još nismo odabrali, kaže Ivan Ljubičić (29). Jedan od naših najboljih tenisača postat će tata početkom sljedećeg mjeseca. Liječnici su rekli da Aida (27) nosi sina, a Ljubo se našalio kako bi bilo lakše odabrati ime da je curica. Par već neko vrijeme živi u Monte Carlu, no prvo dijete ipak će im se roditi u Hrvatskoj, u Aidinoj rodnoj Rijeci.
– Ja ću, naravno, biti uz nju u rađaonici – najavio je Ivan Ljubičić, koji je trenutačno u Francuskoj zbog turnira u Lyonu. Aidu je upoznao još u osnovnoj školi u Rijeci, gdje je njegova obitelj 1992. našla utočište pobjegavši iz ratne Banje Luke. Otad traje njihova ljubav. Nekoliko godina koje je Ivan proveo igrajući u Italiji vezu su održavali telefonom i pisali jedno drugom romantična pisma koja i danas čuvaju.
– Ivan je pravi romantik. Može mi poslati poruku kad se najmanje nadam, može me nazvati i reći mi bujicu romantičnih riječi. Ne poznajem pažljivijeg muškarca – rekla je Aida u intervjuu i dodala da joj ne smeta biti kućanica iako je diplomirala pravo, i to u roku, te čak odradila i pripravnički staž. Željela bi imati barem dvoje djece jer i ona i Ivan dolaze iz velikih obitelji. (24sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here