Home Sport Lončar uoči Aberdeena: Probat ćemo što prije postići pogodak!

Lončar uoči Aberdeena: Probat ćemo što prije postići pogodak!

783
0

Nogometaši Rijeke doputovali su u srijedu popodne u Aberdeen sati na ugodnih 16 stupnjeva. Izabranike Igora Bišćana u četvrtak očekuje uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige (19.45 sati lokalno, 20.45 sati srednjoeuropsko vrijeme), prva stepenica koju moraju proći na putu prema glavnom cilju – skupinama Europske lige.

Iako je rezultat iz prve utakmice (2:0) razlog za optimizam, u riječkoj ekipi nitko ne misli da će zadatak na stadionu Pittodrie biti lagan. Prije četiri godine Rijeka je bila na putu da nadoknadi zaostatak s Kantride (0:3), ali nakon početnih 0:2, Aberdeen se brzo vratio u igru. Zato, opreza nikad dosta.

– Čeka nas jako zahtjevna, prava muška, čvrsta utakmica. Vidjeli smo u prvoj utakmici što nas očekuje, izjavio je Stjepan Lončar po dolasku u Aberdeen.

Jedan od igrača koji je već imao priliku igrati protiv Aberdeena je Stjepan Lončar koji je nastupio u dresu Širokog Brijega.

– Aberdeen nema što izgubiti, probat će što prije postići pogodak i unijeti nemir. Atmosfera i ambijent će biti predivni, mi s nestrpljenjem i spremno očekujemo utakmicu, ustvrdio je Stjepan Lončar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here