Home Mozaik Mahala je golim grudima ispred suprugova suparnika kako bi ga omela usred...

Mahala je golim grudima ispred suprugova suparnika kako bi ga omela usred fizičkog obračuna

301
0

Nije puno ljudi u Hrvatskoj zainteresirano za kečere (američko profesionalno hrvanje), pogotovo ne ovih dana kada se u središtu pažnje nalaze nogomet, košarka i vaterpolo, ali ipak prenesimo jednu zanimljivu crticu zabilježenu 3. rujna u Chicagu tijekom turnira koji je priredila organizacija Game Changer Wrestling.

Te je večeri u Grand Sports Areni Matt Cardona stavio svoj naslov na kocku protiv Jimmyja Lloyda, a kada se u jednom trenutku Cardona našao u prilično nezavidnoj situaciji, u borbu se umiješala njegova supruga Chelsea Green koja je suparnika stala ometati golim grudima.

Njezino golišavo izdanje oduševilo je okupljenu publiku, a u konačnici je pomoglo Cardoni da zadrži naslov. Izvukao se iz klinča, pa uskoro uspio pogoditi protivnika niskim udarcem, presudnim za trijumf.

Cardona je prethodno obećao da će okončati karijeru u Game Changer Wrestlingu ako izgubi, ali nekadašnja borkinja u organizaciji World Wrestling Entertainment, model sa 750 tisuća pratitelja na Instagramu, fantastično je odigrala svoju ulogu.

Previous articleUkrajinska ofenziva prijeti opkoljavanjem ruskih trupa sjeverno od Hersona!
Next articleŠiri se stravična snimka iz zabavnog parka: Tresnuli na tlo s 15 metara visine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here