Home Mozaik Majka je izbacila iz kuće svoju djecu “žicaroše”: “Imaju 40 godina i...

Majka je izbacila iz kuće svoju djecu “žicaroše”: “Imaju 40 godina i ne pomažu u troškovima”. Sud: “Obojica rade, mogu se sami uzdržavati”

278
0

Starija majka, iznervirana ravnodušnošću svoje dvoje djece prema njenim zahtjevima za novčanu pomoć, odlučila je pokrenuti pravni postupak.

Slučaj se dogodio u Binascu (Italija), u milanskom zaleđu: 75-godišnjakinja je još uvijek živjela zajedno sa svoje dvoje djece od 40 i 42 godine koji zapravo nisu imali namjeru napustiti “majčino gnijezdo”. Starija žena, koja sigurno ne prima neku bajnu mirovinu, nekoliko ih je puta molila da joj pomognu barem podmiriti troškove kućanstva. Međutim, oba su se sina godinama oglušivala, sve dok žena nije odlučila pokrenuti sudski postupak. Rezultat? Sutkinja Simona Catarbi iz suda u Paviji presudila je u korist 75-godišnjakinje i sada će njezino dvoje djece biti deložirano.

Dvoje deložirane djece, od 40 i 42 godine, morat će napustiti kuću do 18. prosinca

75-godišnjakinja sigurno nije tražila ne znam koliko, uostalom, obojica su radili i mogli su si priuštiti da s majkom dijele troškove. No, to se nikada nije dogodilo, a sada je Sud odlučio da će morati napustiti kuću do 18. prosinca. Iseljena djeca u dobi od 40 i 42 godine, nakon života provedenog kod majke, morat će pronaći samostalan smještaj.

Previous articleNekada davno u jednoj pravednoj zemlji Školskoj živjela jedna petica
Next article“Halloween nije dio naše tradicije? Ukinimo i Djeda Božićnjaka.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here