Home Vijesti Maloljetnica skrivila nesreću s motociklom na Rabu. Zapalio se, zahvatila ju je...

Maloljetnica skrivila nesreću s motociklom na Rabu. Zapalio se, zahvatila ju je vatra!

163
0
mup policija promet sirena 1
mup policija promet sirena 1

Sinoć oko 22 sata na Rabu se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena maloljetna vozačica motocikla, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Nepropisno Pretjecanje i Sudar

Prema policijskom izvješću, nesreća se dogodila u mjestu Mundanije kada je starija maloljetnica, upravljajući motociklom zadarskih registracijskih oznaka, nepropisno pretjecala kolonu vozila. Tijekom pretjecanja, naletjela je na stražnji dio osobnog vozila njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 53-godišnji njemački državljanin.

Motocikl se Zapalio

Zbog snažnog udarca, motocikl se zarotirao i pao na kolnik, pri čemu se zapalio. Vatra je brzo zahvatila vozačicu koju su prolaznici uspjeli udaljiti iz buktinje. Požar na motociklu ubrzo su ugasili pripadnici DVD-a Rab.

Medicinska Pomoć i Teške Ozljede

Ozlijeđenoj vozačici motocikla prvu pomoć pružili su djelatnici Hitne medicinske pomoći (HMP), nakon čega je medicinskim letom prevezena u KBC Rijeka. Tamo su joj dijagnosticirane teške ozljede.

Dodatne Nesreće s Teško Ozlijeđenim Vozačima

Osim nesreće na Rabu, jučer su se dogodile još dvije prometne nesreće na području PU primorsko-goranske u kojima su vozači motocikala i mopeda teško ozlijeđeni.

Prometna Nesreća u Kastvu

Oko 14:15 sati u Kastvu je teže ozlijeđen 31-godišnji vozač mopeda, državljanin Sjeverne Makedonije. Nesreća se dogodila kada mu je prednost kretanja oduzeo vozač osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka, 64-godišnji hrvatski državljanin. U ovoj nesreći lakše je ozlijeđena i putnica na mopedu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here