Home Mozaik Mama ostavila bebu u kolicima na plaži i otišla na kavu. Zaradila...

Mama ostavila bebu u kolicima na plaži i otišla na kavu. Zaradila je prijavu

133
0

Policija je pozvana na plažu u poljskom gradu Kolobrzegu nakon što je nedaleko od Baltičkog mora pronađena napuštena beba u kolicima. Šetači su se šokirali prizorom i kontaktirali policiju jer mame djeteta nije bilo na vidiku. Na kolica je bila zataknuta poruka: “Molim vas, ne prilazite, dijete spava.”

Kad je policija stigla, pretražili su područje i pronašli majku kako ispija kavu u kafiću otprilike 100 metara od dječjih kolica, piše The Mirror.

“Policijska patrola utvrdila je da su kolica doista bila parkirana uz more, na rubu plaže. Utvrđeno je da je majka djeteta bila u obližnjem kafiću i pila kavu. Gospođa je bila mirna i nije vidjela problem. Umanjila je značaj ovog slučaja”, rekao je Arkadiusz Kowalski, voditelj odjela za prevenciju Policijske uprave u Kolobrzegu.

Majka je rekla policiji da ne smatra da je njezino dijete bilo ugroženo jer je iz kafića “imala dobar pogled na kolica”.

“Bio je to nesmotren postupak majke. Nalet vjetra mogao je prevrnuti kolica. Mogao ih je odnijeti val”, dodao je Kowalski.

Policija je prijavila majku i sada je čeka suđenje.

Previous articleVIDEO: Zdravko Mamić snimljen kako pjeva Torcidinu himnu
Next articleUkrajinci pogodili tvornicu u kojoj su izrađivani dijelovi Krimskog mosta, plamen se dizao visoko u nebo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here