Home Vijesti Ukrajinci pogodili tvornicu u kojoj su izrađivani dijelovi Krimskog mosta, plamen se...

Ukrajinci pogodili tvornicu u kojoj su izrađivani dijelovi Krimskog mosta, plamen se dizao visoko u nebo

147
0

Ruski mediji izvijestili su o ‘velikom napadu’ na tvornicu metalnih konstrukcija, koji je, kako tvrde, došao s ukrajinske strane granice

Iz Rusije stižu snimke velikog požara koji je izbio u subotu rano ujutro nakon eksplozije u tvornici metalnih konstrukcija u Borisovki u regiji Belgorod blizu granice s Ukrajinom. Plamen se uzdizao pedesetak metara u vis, a po svemu sudeći eksploziju su izazvale ukrajinske snage koje su granatirale tvornicu, piše The Sun.

Ruski mediji izvijestili su o “velikom napadu” koji je, kako tvrde, došao s druge strane granice. Regija Belogorod nalazi se vrlo blizu Harkivske regije u Ukrajini i već je desetak puta bila na meti napada otkako je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu. Ruski predsjednik Vladimir Putin vjerojatno će biti ljut zbog ovog napada jer je pogođena tvornica u kojoj su izrađivani dijelovi mosta za Krim, izgrađenog nakon aneksije tog poluotoka 2014. godine. Navodno je pogođeno skladište nafte u krugu tvornice ili u blizini.

“Noću su Oružane snage Ukrajine napale civilni industrijski objekt u Borisovki. Nitko nije ozlijeđen, a zaposlenici tvrtke su na vrijeme evakuirani. Činimo sve kako bi osigurali da šteta bude minimalna”, rekao je guverner regije Belgorod Vjačeslav Gladkov.

Previous articleMama ostavila bebu u kolicima na plaži i otišla na kavu. Zaradila je prijavu
Next articleUmro je George Ross Robertson, glumac iz Policijske akademije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here