Home Mozaik Massimo u Opatiji

Massimo u Opatiji

2394
0

New ImageU Masimovom srcu Istra i Kvarner zauzimaju jedno posebno mjesto, stoga nije slučajno da su neki od Massimovih videospotova snimani upravo tamo („Bilo gdje“, „Tišina“…) kao određen homage upravo tom kraju. Iz istog razloga Massimo je na poseban način želio zahvaliti publici koja ga godinama vjerno prati i potiče da svakim novim albumom dokaže da je moguće pomicati granice kvalitete i stvarati nove hitove, zato Riječani i Opatijci nisu morali dugo čekati na svoj koncertni datum.

Najbolji pregled svega onoga što je Massimo radio u zadnje vrijeme moći će te čuti upravo na koncertu u Kristalnoj dvorani. Veliko finale rezervirano je za pjesme s aktualnog albuma „Dodirni me slučajno“: „Iz jednog pogleda“, „Krug u žitu“, „Sretan put“ i mnoge druge. Uz prepoznatljiv Massimov vokal, veliku zaslugu za zvučnu sliku ima i bend koji će s njim podijeliti binu a to su: Boris Popov (udaraljke), Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitare/vokal), Aleksandar Ismailovski (klavijature), Goran Delač (bas), Marko First (violina/gitara) i prateće pjevačice Martina Majerle i Vanesa Mišić. Za vizualni dojam pobrinut će se Ivan Marušić Klif, a za raskošnu rasvjetu, Reno Raos.

Svaki novi Massimov koncert novo je emotivno iskustvo. „Trudim se da svaki put na koncertu napravim nešto novo, dodam neki novi moment, steknemo neku novu publiku. Upravo je publika ta koja me tjera da budem bolji. Veseli me to što ću uskoro nastupati baš u Opatiji, jer se u tom gradu osjećam kao kod kuće,“ rekao je Massimo osvrćući se na najavljeni koncert.
Preporučit ćemo vam da na vrijeme osigurate svoje ulaznice jer dobar provod je zagarantiran.
Za kraj prisjetit ćemo se svega što je Massimo već ostvario u ovoj godini. Ova godina započela je radno za Massima. Prvo je početkom veljače otvorena izložba „Dorian Gray – Sjaj u tami“, vezana uz činjenicu da se ove godine navršava 30 godina Massimova prisustva na glazbenoj sceni. Slijede dva rasprodana zagrebačka koncerta u veljači, te tradicionalni uskršnji koncert u Zadru. Sredinom veljače objavljena je i snimka koncerta „Live@tvornica“ održanog za Valentinovo 2012., a ovaj zanimljiv niz nastavit će se 26. travnja koncertom u Opatijskoj ljepotici – Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Ulaznice za koncert potražite na sljedećim prodajnim mjestima:

FESTIVAL OPATIJA, ZERT BB, OPATIJA
TISAK MEDIA OPATIJA, MARŠALA TITA 103, OPATIJA
DMS RIJEKA-PARIS-TEXAS, MATIJE GUPCA 3A, RIJEKA
DALLAS MUSIC SHOP, SPLITSKA 2A, RIJEKA
CROATIA RECORDS, UŽARSKA 3, RIJEKA
TIC RIJEKA, KORZO 14, RIJEKA
KARTOMAT RIJEKA, KORZO 16, RIJEKA
NEW SOUND, TRG MARŠALA TITA 2, MATULJI
TISAK MEDIA PULA, FLANATIČKA 1, PULA
www.ulaznice.hr
www.kulturaplus.hr

Cijena ulaznice je 100 kn, a sve ulaznice vrijede isključivo za stajanje!

Previous articleVjerovali ili ne: Grad Rijeka slavi 20-ti rođendan!
Next articleRijeka – europska prijestolnica kulture 2020.?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here