Home Sport Matjaž Kek: Rijeka ima najpotentniju ekipu u zadnjih deset godina

Matjaž Kek: Rijeka ima najpotentniju ekipu u zadnjih deset godina

678
0

Matjaž Kek već skoro pet godina nije trener Rijeke. Legendarni Slovenac, koji je 2017. godine odveo Rijeku do titule, danas vodi slovensku reprezentaciju, ali i dalje prati sve što se događa u Hrvatskoj.

Cijeli razgovor pročitajte na linku.

Kako vam se čini vaša Rijeka?

Rijeka ima najpotentniju ekipu u zadnjih deset godina i to govorim sa stopostotnom sigurnošću. Brzi su, mladi su i imaju odličnog trenera. Jedino mi je zasmetalo što su željeli odgoditi utakmicu s Hajdukom nakon prvog susreta u u Prištini s Dukagjinijem.

Meni je odmah tlak skočio. Dakle, problem ti je odigrati utakmicu u Prištini i onda se motivirati za Poljud? Nema ništa ljepše od gostovanja u Splitu, a nije baš da je Priština u Astani pa da putuješ sto godina. I što ako izgubiš na Poljudu u drugom kolu? Idi se tamo potući, pofajtati pa što bude, ali moraš ići s takvim stavom jer samo tako dugoročno možeš napraviti velike stvari.

Mi smo tad gostovali u Sevilli i tri dana kasnije smo letjeli na Poljudu protiv Hajduka. Ne smiješ si davati nikakve alibije. Mi jako volimo gledati prema zapadu, a tko na zapadu odgađa utakmice? Nitko, toga nema. To su sve sitnice koje stvaraju atmosferu i podižu je. 

Cijeli razgovor pročitajte na linku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here