Home Mozaik Michael i Vlado objavili video s glamurozne svadbe u Opatiji: Biti drugačiji...

Michael i Vlado objavili video s glamurozne svadbe u Opatiji: Biti drugačiji nikada nije lako!

1451
0

Mladi par, Michael i Vlado, organizirali su glamurozno vjenčanje u luksuznom opatijskom hotelu. Svadbom su ostali toliko oduševljeni da su neke trenutke odlučili podijeliti s javnošću na YouTubeu.

Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je za čarobni brak dvoje međunarodnih, bi-rasnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih. Velika zlatna dvorana hotela Imperial bila je sjedište svadbene svečanosti, a svečanost je održana na terasi povijesnog hotela Kvarner.

Michael i Vlado upućuju posebnu zahvalu Opatijcima i Hrvatskoj. Svaka osoba koja je bila uključena u podršku njihovom fantastičnom danu pokazala je toliko ljubavi, brige i profesionalnosti. Michaelova obitelj prvi je put putovala sa zapadne obale Sjedinjenih Država u Europu i nije mogla vjerovati koliko su hrvatska kultura i narod Hrvatske divni. Ovo je bilo iskustvo za cijeli život!

Biti drugačiji nikada nije lako, a biti homoseksualac za Vladu i Michaela bila je užasna borba cijeli život. Međutim, na ovaj poseban dan okupili su se njihovi međunarodni prijatelji i obitelji, pod kišobranom bezuvjetne ljubavi i stvorili uspomenu koja će vječno trajati u srcima svih.

“Dakle, ove tri stvari traju zauvijek: vjera, nada i ljubav. A najveća od njih je ljubav.”
– 1. Korinćanima 13:13

Uživajte u svakoj sekundi ovog romantičnog vjenčanja iz bajke koje se događa jednom u životu, poručili su u videu.

Previous articleVedrana Rudan: Ja volim samo sebe
Next articleNenad Periš: Matej je tajnu odnio u grob, ne znam zašto je uzeo narkotike

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here