Home Vijesti Nenad Periš: Matej je tajnu odnio u grob, ne znam zašto je...

Nenad Periš: Matej je tajnu odnio u grob, ne znam zašto je uzeo narkotike

221
0

Više javno tužiteljstvo u Beogradu objavilo je danas da smrt Mateja Periša nije posljedica kaznenog djela i da sve ukazuje na to da njegova smrt nije povezana s bilo kojim oblikom nasilja.

Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil-alkohola. Također, u uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima.

Nakon objave rezultata obdukcije otac preminulog mladića je dao izjavu za srpski Telegraf.

“Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odnio u grob. Ne znam što se dogodilo u Gotiku, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesretan slučaj. On je bio sportaš… Vjerujem tužiteljstvu i svima vam hvala”, rekao je Nenad Periš.

Podsjetimo, tijelo Mateja Periša pronađeno je četiri i pol mjeseca nakon nestanka Splićanina. Matej je nestao u noći s 30. na 31. prosinca. Istrčao je iz kluba Gotik, trčao ulicama Beograda, pokušao zaustaviti taksi i onda se, kako se vidi na snimci nadzorne kamere restorana Savanova, stepenicama spustio prema Savi. No ne vidi se da je ušao u vodu.

Previous articleMichael i Vlado objavili video s glamurozne svadbe u Opatiji: Biti drugačiji nikada nije lako!
Next articleTadić o protivniku u Konferencijskoj ligi: Nisu sretni što su izvukli Rijeku (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here