Home Najnovije Milan kreće po Luku Vuškovića! Calciomercato: Imaju tajno oružje

Milan kreće po Luku Vuškovića! Calciomercato: Imaju tajno oružje

69
0

Luka Vušković je velika želja Milana, objavio je talijanski Calciomercato. Od ranije je jasno da su interes za Vuškovića, direktno ili indirektno, pokazali Barcelona, ​​Manchester City i Paris Saint-Germain, spominjao se i Real Madrid, a sada je u priču ušao i talijanski velikan.

Milan je posljednjih godina poznat po tome da dovodi mlade talente iz svih dijelova Europe i onda od njih pokušava stvoriti igrače za prvu momčad, ali Vušković ipak odstupa od te priče. Razlog je, naravno, odšteta. Hajduk bi, tako je ranije objavio Fabrizio Romano, za Vuškovića mogao tražiti od 12 do 16 milijuna eura.

Mladi igrači koje je Milan dosad dovodio plaćani su znatno manje, ali i talijanski medij piše da Milan ima tajno oružje. Njegovo ime je Paolo Maldini i trenutno je direktor talijanskog velikana.
Calciomercato piše da se u Milanu nadaju da bi Maldini mogao omekšati Vuškovića i nagovoriti ga na dolazak u Milano, a onda samim time i natjerati Hajduk da ipak spusti cijenu.

Cijena raste iz dana u dan
Hajduk je navodno u siječnju već odbio jednu ponudu od osam milijuna eura za Vuškovića. Tad je Vušković još bio član juniorske momčadi. Sad je ušao u seniorsku, već je zabio i gol pa bi mu cijena do ljeta mogla narasti, odnosno mogla bi doći do iznosa koji Hajduk za njega traži ako se apetiti na Poljudu dotad ne promijene.

Hajduk je u zimskom prijelaznom roku od prodaje igrača zaradio 10.5 milijuna eura. Očekivalo se da će nešto potrošiti na momčad, ali uložio je samo 550.000 eura, i to u Ferra, Anella i Benrahoua, što pokazuje da financijska situacija nije najbolja.

Na Poljudu računaju da će prodati još nekoga na ljeto, a Vušković je jedini igrač koji može ostvariti ozbiljan transfer. No pitanje je kako bi na to reagirali navijači, koji su ga već uzeli “pod svoje” i Jakobušiću vjerojatno ne bi oprostili prodaju svog dragulja. (index.hr)

Previous articleNetko je pustio pjesmu Fuck Donald Trump na razglas usred njegova govora
Next article47-godišnja gimnastičarka ruši rekorde: ima velike šanse kvalificirati se na 9. Olimpijskim igrama u svojoj karijeri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here