Home Mozaik Usred seksa se prevrnula s balkona i pala sa zgrade! Kamera snimila...

Usred seksa se prevrnula s balkona i pala sa zgrade! Kamera snimila trenutak kad se strast pretvorila u dramu

4606
0

Strastveni seks na balkonu mogao je završiti uz tragične posljedice po jednu neimenovanu djevojku koja je 5. rujna pala sa zgrade i nogama probila krov susjedova automobila!

Preživjela je, i to uz manje ozljede leđa, te su liječnici iz glavnog tajvanskoga grada medijima potvrdili da se nalazi u stabilnome stanju, prenosi list The Sun neobičnu priču iz Taipeija.

Novinari The Suna nisu pronašli podatak na kojem se katu djevojka nalazila, ali zapis otkriva da je padala gotovo pune dvije sekunde (obratite pažnju na sjenu na automobilu).

Njezin su pad zabilježile nadzorne kamere postavljene ispred zgrade, a duža verzija snimke je gledateljima otkrila da je ubrzo dotrčao njezin partner kako bi se uvjerio da je živa.

“Išao sam prema kući kada sam čuo da je nešto tresnulo. Nisam vidio sam trenutak pada, ali sam čuo prasak i okrenuo se”, prepričao je novinarima jedan od stanara zgrade.

Pohotni par će sada susjedu morati nadoknaditi štetu na automobilu, ali kada sagledamo sve okolnosti, dobro je i prošao… ishod je mogao biti daleko skuplji.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI NA LINKU!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here