Home Mozaik Srpski paparazzo snimio Severinu kako grli dvojnika bivšeg partnera: ‘Je li joj...

Srpski paparazzo snimio Severinu kako grli dvojnika bivšeg partnera: ‘Je li joj ovo novi dečko?’

87
0

Severina Vučković nije propustila nastup Ane Nikolić u poznatom zagrebačkom klubu. Iako se na sve načine pokušavala sakriti, kako je netko od prisutnih ne bi fotografirao, pa je stol za sebe i društvo odabrala u mraku na samoj pozornici, Kurirov paparazzo uspio ju je snimiti u društvu muškaraca. Te fotografije možete pogledati OVDJE.

Severina je, javlja Kurir, bila u društvu svog menadžera Tomislava Petrovića, prijatelja i suradnika Davora Grgina te producenta Filipa Miletića. Ipak, najviše pažnje posvetila je tajanstvenom mlađem muškarcu koji je mnoge prisutne fizički neodoljivo podsjetio na njenog bivšeg partnera Milana Popovića.

Severina je, prema pisanju Kurira, cijelo vrijeme s ljubavlju gledala u mlađeg muškarca te ga grlila i nešto mu šaputala dok su pili, a pušila je i elektronske cigarete. Da su uživali u razgovoru vidjelo se i po tome što su oboje bili nasmijani, a posebno im se svidjela pjesma “Mišo moj” koju su pjevali od riječi do riječi.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Kad je mladić primijetio da njega i Severinu fotografiraju, odmah se odmaknuo od nje i otišao iza, te joj više nije prilazio. Pjevačica je potom plesala i pjevala na sve Anine hitove koje je znala napamet i to zagrljena s Davorom i Filipom, s kojim su je mediji svojedobno povezivali u emotivnom smislu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Severina je, navodno, u jednom trenutku otišla na toalet u pratnji osiguranja, no nije bila raspoložena za razgovor i slikanje s obožavateljima koji su se iznenadili kada je kraj njih prošla pjevačica koja je nosila poderane traperice i crni top.

Previous articleMislila je da ima psa, a ispalo je da je krvoločna životinja: Evo kako si je žena spasila živu glavu (VIDEO)
Next articleNa Lošinju napadnuta liječnica!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here