Home Mozaik Mlada djevojka izbačena iz srednje škole nakon što je ravnatelj škole saznao...

Mlada djevojka izbačena iz srednje škole nakon što je ravnatelj škole saznao da ima profil na Onlyfansu

112
0

Samantha Delneri, 19-godišnjakinja iz Udina, izbačena je iz škole nakon što je ravnatelj škole otkrio njezin profil na Onlyfansu. Učenica, koja je gostovala nai “La zanzara“, radijskoj emisiji koju vode Giuseppe Cruciani i David Parenzo, ispričala je svoje iskustvo na “vrućoj” društvenoj mreži.

Kad je napunila 18 godina, Samantha nije razmišljala previše i ubrzo je otvorila račun na Onlyfansu. Problem je, međutim, u tome što je čak i ravnatelj privatne gimnazije u kojoj je studirala vrlo mlada djevojka bio svjestan njezina profila. Taj potez je isprovocirao bijes ravnatelja škole. «Dana 19. prosinca 2022. morala sam se suočiti s ponižavajućim razgovorom s ravnateljem – kaže Samantha – rekao mi je da ne želi u svojoj školi osobu koja prodaje svoje tijelo, sugerirajući da me želi nazvati “kurv.. .”» .

Samantha, koja je također bila predstavnica razreda i uzorna učenica, nije se slagala s odlukom ravnatelja, kao ni njezina majka, koja joj je, iako nije dijelila kćerin izbor, uvijek davala punu podršku. I otac joj dao podršku. “Sutradan smo mama i ja zatražile razgovor jer je to bilo apsurdno. Ni mama mi nije vjerovala.” Nepokolebljiv stav ravnatelja je natjerao djevojku da napustiti školu.

Previous articleZelenski smijenio glavnog ukrajinskog vojnog zapovjednika, ne navodeći razloge
Next articleMlada ostala šokirana na dan vjenčanja: otišla je u kupaonicu i zatekla svekrvu kako…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here