Home Mozaik Mlada ostala šokirana na dan vjenčanja: otišla je u kupaonicu i zatekla...

Mlada ostala šokirana na dan vjenčanja: otišla je u kupaonicu i zatekla svekrvu kako…

139
0

Mlada je svog budućeg supruga uhvatila u kupaonici nekoliko minuta prije nego što je rekla sudbonosno da, bila je toliko šokirana onim što je vidjela da je razmišljala o otkazivanju vjenčanja. Žena nije zatekla mladoženju u prevari, već u društvu njegove majke koja ga je namjeravala podojiti.

Ovaj slučaj je ispričala profesionalna organizatorica vjenčanja Georgie Mitchel u epizodi podcasta Unfiltered Bride, gdje daje savjete o tome kako isplanirati savršeno vjenčanje i dijeli šokantne priče o vjenčanja. U ovom slučaju anegdotu je ispričala vizažistica koja je radila na pripremi mladenke. Kad je bila spremna, otišla je u kupaonicu i na svoje veliko iznenađenje zatekla svog budućeg supruga na majčinim grudima: “Scena je dovoljna da istog trena okonča brak”, komentirala je organizatorica vjenčanja. Tijekom podcasta Georgie i suvoditeljica Beth pitale su se kako je moguće da majka odraslog djeteta i dalje proizvodi mlijeko. A zaključak je da žena očito nikada nije prestala dojiti od kad je njezin sin bio u pelenama.

Previous articleMlada djevojka izbačena iz srednje škole nakon što je ravnatelj škole saznao da ima profil na Onlyfansu
Next articleŽena zapela na A6 između Delnica i Lokvi: ‘Tri sata smo čekali da vučna služba odveze aute s ljetnim gumama’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here