Home Mozaik Mrle: Bio sam peder pa sam se cijepio, sad sam normalan

Mrle: Bio sam peder pa sam se cijepio, sad sam normalan

1658
2
foto: tportal

U ludo napetih desetak minuta Marijana i Petra s jedne strane mikrofona i Ivanka Mazurkijević i Mrle s druge protresli su brojne teme. Tako su se dotaknuli rezultata referenduma, Isusa, različitih čitanja Biblije, mijenjanja pelena i prevare.

‘Nogometaši drukčije čitaju Bibliju od umjetnika’, rekla je Ivanka, dodavši da se boji kako će ona i Mrle sad biti ekskomunicirani, budući da svoju vezu nisu okrunili brakom.

Kad smo kod veze, Mrle i Ivanka imaju kćerkicu oko koje su jasno podijeljeni zadaci. Ili barem Mrle tako tvrdi. ‘Mijenjanje pelena nije muški posao’, objasnio je pjevač. ‘Muški posao je gledati kako to žena radi.’

I Ivanka i Mrle oprostili bi prevaru svog partnera. Dok pjevačica Stampeda tvrdi da je ‘prevara proces, osjećaš da se sprema’, Mrle ide korak dalje: ‘Ne bi mi bilo nimalo teško uhvatiti Ivanku s nekom ženom. Pridružio bih im se.'(tportal)

2 COMMENTS

  1. Neki teleban lupio da je Mrle “DIVLJAK”!!Kad bi svi divljaci izgledali , razmisljali i ponasali se kao Mrle,zivot na ovoj planeti bi bio ugodniji,zabavniji ,a takozvani “NEDIVLJACI” bi najvijerovatnije zamjenili neduzne zivotinje u zoloskim vrtovima gdje bi bili zbrinuti da sluze pomlatku kao pedagosko-obrazovni primjeri kakvi nesmijemo biti!!!…….tako su neki fini i kulturni NEDIVLJACI osudili i razapeli na Golgoti nekog cupavog i dlakavog DIVLJAKA a danas ga se nosi objesenog oko vratova svakakvih NEDIVLJAKA koji prave ruzne stvari a zatim peru rukice u nekakvim cudnim svetim vodicama!!!!!!ZIvila glupost i nekultura!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here