Home Mozaik Mrle o Šukerovoj glavi: Svaka sličnost s ministrom financija je slučajna

Mrle o Šukerovoj glavi: Svaka sličnost s ministrom financija je slučajna

1203
2

Svaka sličnost s ministrom financija je slučajna, rekao je Damir Martinović Mrle. Basist rock benda Let 3 je, naime, divovsku glavu Ivana Šukera u ponedjeljak uklopio u scenografiju 14. dodjele Status nagrada za najbolje instrumentaliste u Rijeci. Status je nagrada koja se dodjeljuje za vrhunsko umijeće i vještinu sviranja. Martinović je pozornicu zamislio kao veliki cirkus, a ministra Šukera je, s prepoznatljivim brkovima i frizurom u obliku kocke, na barem jednu večer pretvorio u glavnog iluzionista i majstora trikova.
– Njegova glava bila je glavni šef večeri. Iz nje su izlazile sve magije – objasnio je Mrle, dodavši kako Šukerovom bistom nije želio poslati nikakvu političku poruku. Redatelj Oliver Frljić je prošlog ljeta u Rijeci predstavu “Škrtac” najavljivao plakatom vlade na čelu s bivšim premijerom Ivom Sanaderom.

sukerbista
foto: 24sata.hr/pixsell

Do komentara ministra Šukera nismo došli jer je bio na službenom putu. Let3 je poznat po šokantnim performansima. Osim izbacivanja čepova iz stražnjice, u emisiji Aleksandra Stankovića “Nedjeljom u 2” psovali su, skinuli hlače i izbacili bijeli prah. Tražili su i intiman sastanak s papom. (24sata)

Previous articleKaramarko tužio Linića jer je rekao da je špijunčina
Next articleKrađe cigareta u kioscima u Jušićima i na Pećinama

2 COMMENTS

  1. neka oni qaraju sukera, drago mi je, on je moron. samo onog svog veprica nikad ne diraju. sta nisi tu subverzivan, na svom terenu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here