Home Mozaik Severina se slikala s hrvatskim predsjednicima pa komentirala Tita

Severina se slikala s hrvatskim predsjednicima pa komentirala Tita

411
0

Severina je objavila fotografiju s glumcima iz predstave Predsjednici&ca te pozvala pratitelje da glasaju za svog favorita među bivšim hrvatskim predsjednicima.

“Izbori za predsjednika Hrvatske u Kerempuhu. Glasajte za svog favorita… Tito, Tuđman, Severina, Josipović, Kolinda i Mesić… Hvala i Boris Svrtan, Hrvoje Kečkeš, Siniša Miletić te draga Ornela Vištica… Bili ste suvereni i transparentni!!!” napisala je Severina pa nastavila razgovor sa svojim pratiteljima u komentarima.

“Seve, daj nam Tita! Vidiš da su svi ovi usrali skroz!”, napisao je jedan pratitelj, a Severina se brzo oglasila. “Imate dobro zapažanje”, našalila se. Mnogi su poručili i da oni svoj glas daju upravo njoj, a Severina je na to poručila: “Hvala svim mojim glasačima!”

“Pobjeđuješ u prvom krugu”, poručio joj je i Tarik Filipović. “Dvije žene u drugom krugu, pa neka narod odluči”, odgovorila mu je Severina.

Previous articleMuškarac je otišao zubaru, a onda je njegova supruga čula tragičnu vijest: Odmah ga je nazvala, saznala je najgore
Next articleUmro Aki Rahimovski

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here