Home Mozaik Muškarac u šoku: Partnerica mu zatrudnila, a on prije toga napravio vazektomiju

Muškarac u šoku: Partnerica mu zatrudnila, a on prije toga napravio vazektomiju

188
0
Photo by Vera Arsic: https://www.pexels.com/photo/woman-and-man-sitting-on-brown-wooden-bench-984949/

44-godišnji muškarac već je neko vrijeme u vezi sa svojom 42-godišnjom partnericom koja je nedavno ostala trudna. Jedina stvar koja njega brine je ta da je imao vazektomiju prije nego što ju je upoznao, stoga smatra da nije otac tog djeteta.

Muškarac koji je htio zadržati anonimnost, savjetnici britanskog The Suna ispričao je da je u vezi sa svojom partnericom već tri godine te da ona nikada nije izrazila želju da imaju djecu pa joj stoga nije ni htio govoriti da je napravio vazektomiju.

“Nisam spomenuo vazektomiju jer mi se nije činila važnom ili relevantnom. I što je dulje trajalo, to joj je bilo teže reći. Imali smo nekoliko problema u posljednje vrijeme i ona je djelovala distancirano prema meni. Puno sam radio daleko i nisam uvijek bio dobar partner”, priča 44- godišnjak.

“Posljednjih mjesec dana nam bolje ide u vezi. Čak smo razgovarali i o braku. Ipak, kad mi je rekla da je trudna, bio sam toliko šokiran da nisam mogao govoriti. Pretvarao sam se da sam sretan zbog nje, ali sam poludio. Ako joj kažem za vazektomiju, bit će ljuta i povrijeđena što sam joj to prešutio”, ističe zabrinuti muškarac.

Morat ću je suočiti s njezinim tajnim ljubavnikom – ili ljubavnicima. Nemam pojma s kim je mogla varati. Klasificirana je kao visokorizična trudnoća zbog svoje dobi, pa je ne želim uzrujati. Istina je da ni ja nisam bio svetac u prošlosti, ali je volim i ne želim je izgubiti. Siguran sam da bih mogao voljeti bebu kao da je moja. Mnogi muškarci odgajaju tuđu djecu”, zaključio je.

“Postoji jedna mogućnost koju niste uzeli u obzir – vazektomije ne djeluju uvijek. Iako se rijetko događa da ne uspiju, nisu 100 posto učinkovite. Osim ako ne dobijete DNK test, ne možete biti sigurni da beba nije vaša”, započela je savjetnica.

“Ali ako nije varala, to bi je uništilo i moglo bi uništiti vaš odnos. Ovo ne mora biti veliki sukob. Možete jednostavno objasniti da ste se osjećali zbunjeno njezinim vijestima jer ste imali vazektomiju. Moći ćete to riješiti zajedno samo ako oboje počnete iskreno razgovarati. Prešućivanje svojih misli dugoročno će samo oštetiti vaš odnos”, poručila je savjetnica zabrinutom muškarcu.

Previous articleTeška prometna u Srbiji, četvero mladih poginulo u BMW-u
Next articleUkrajina ofenziva: Ruske trupe u bijegu ostavljaju oružje i streljivo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here