Home Mozaik Muž nije skidao pogled sa mobitela pa je žena napravila nešto što...

Muž nije skidao pogled sa mobitela pa je žena napravila nešto što je nasmijalo internet

245
0
1495873 screenshot 20240331 132531 ls
1495873 screenshot 20240331 132531 ls

Muškarci koji provode puno vremena uz mobilne telefone, zanemarujući svoje obiteljske obveze, često su meta kritika. No, jedna žena odlučila se na šalu s vlastitim suprugom, stvarajući video koji je izazvao smijeh kod mnogih, ali istovremeno je potaknuo na razmišljanje o prekomjernoj uporabi interneta.

U video-zapisu koji je postao viralan na društvenim mrežama, muškarac sjedi za kuhinjskim stolom i duboko je uronjen u svoj mobilni telefon. Supruga, svjesna njegove preokupiranosti, iskoristila je priliku i postavila ga u smiješnu situaciju.

Dok tata ne skida pogled s telefona, supruga donosi lutku veličine prave bebe, obučenu u jezivu masku, te je stavlja u hranilicu za bebe umjesto njihovog stvarnog djeteta. Muškarac, potpuno neprimjećujući promjenu, nastavlja gledati u telefon i kreće nahraniti bebu.

Najsmješniji trenutak dolazi kada muškarac podigne pogled i primijeti jezivu masku na djetetu, što rezultira njegovom reakcijom punom iznenađenja i glasnih psovki. Pokušavajući ustati, slučajno se spotakne i dotakne lutku ispod stola, stvarajući dodatnu komičnu situaciju.

Ovaj video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, prikupivši preko 290.000 lajkova samo na Instagramu, uz velik broj komentara.

– Ne podnosim ljude koji su ovisni o mobitelima.

– Tužno je što mu je telefon važniji od žene i djeteta…

– Ova maska ​​je stvarno strašna čak i ako je na djetetu, a kamoli na lutki.

– Trenutak kada se spotakne o lutku i ona se pomakne je epski!

– Gledam i smijem se već peti put!

– Vrhunska zezancija! – komentirali su ljudi koji su pogledali ovaj video.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here