Home Vijesti Na facebooku pokrenuta potjernica za ubojicama Vitomira Jovičića!

Na facebooku pokrenuta potjernica za ubojicama Vitomira Jovičića!

90
1

Iako je nakon pronalaska tijela 36-godišnjeg Vitomira Jovičića na području Porto Baroša, policija demantirala da se radi o smrti izazvanoj višestrukim ozljedama nego najvjerojatnie o utapanju izazvanom nesretnim slučajem, na facebooku je u međuvremenu pokrenuta grupa ‘U sjecanje na Vitomira Jovičića….mi te ne zaboravljamo…’ na kojoj se traže informacije o osobama koje su pretukle popularnog Simkea i kod Konta ga bacile u Rječinu.


Misteriozno utapanje Vitomira Jovičića Simkea
i dalje zaokuplja pažnju riječke javnosti

Na grupi trenutno ima preko 3700 članova uz mnogobrojna svjedočanstva osoba potpisanih imenom i prezimenom koje tvrde da su vidjele trenutak kada je Simke pretučen i bačen u Rječinu.

Tako Dora Filipović i Rina Anđela tvrde da su svjedočile ubojstvu 36-godišnjeg Vitomira Jovičića.

– Da. Bila sam tamo… Samo mu je uzeo cigare.. Uzeo njega i odnio do ograde i bacio preko… Strašno”, piše Dora Filipović

– Ne znam tko ga je bacio, ali sam sa svojim društvom oko 22 sata navečer 8. travnja vidjela kako ga je jedna grupica bacila. Na stranici za pomoć obitelji netko je napisao da se zna tko su ubojice i da su pobjegli u Bosnu, piše osoba koja se potpisala kao Rina Anđela.

Na grupi nemaju povjerenja u policiju pa sami traže informacije o mogućim počiniteljima.

– Molim vas još jednom da svatko tko ima informaciju o Vitovom bacanju u Rječinu javi meni ili Nenotu, ili na mail 0tuks0@gmail.com. Nitko neće saznati da ste vi dali informaciju, sve odmah brišemo… Hvala unaprijed. P.S. Ako se bojite A., Š., itd. to uopće nije bad, završit će brzo di im je i mjesto…”, navodi jedan od prijatelja pokojnog Jovičića.

– On je bio moj brat, nije bio kao svi ostali, Bog ga je napravio posebnim i strašno dobrim. Hvala svima koji su mu odali počast. Molim sve koji nešto znaju da kažu, možda ste sljedeći? Ne želim nikome zlo, ali njegove ubojice zaslužuju najgore. Dragi moj voljeni brate, počivaj u miru, napisala je pokojnikova sestra. (rd)

Previous articleŽivio naš dragi Vođa – Fan stranica Grada Rijeke podržala SDP i Vojka Obersnela?!
Next articleMance: Ne smijemo poletjeti

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here