Home Sport Na prvoj prozivci 25 igrača

Na prvoj prozivci 25 igrača

302
1

Točno u 12 sati ekipa NK Rijeka se okupila na prozivci te najavila pripreme za nadolazeći dio prvenstva. Na popisu igrača nalazi se trenutno 25 igrača: Sušac, Čulina, Kreilach, Močinić, Weitzer, Brezovec, Čaval, Marić, Mršić, Miloš, Neretljak, Klapan, Datković, Lisjak, Mance, Benko, Knežević, Mutombo, Mierzejewski, Gabrić, Mujanović, Cesarec, Berković, Alispahić, Jogan.


foto: nk-rijeka.hr

Samoj prozivci nisu nazočili Mierzejewski i Mutombo koji su se nalazili na liječničkom pregledu kao i Klapan koji je u zimskom kampu s U18 reprezentacijom.

Na samom početku dobrodošlicu i sve najbolje u Novoj godini uz dobre rezultate ekipi je poželio dopredsjednik Dean Šćulac, kao i sportski direktor Srećko Juričić.

Nakon kratkog sastanka ekipa je imala zajednički ručak dok ih u poslijepodnevnim satima očekuje i prvi zajednički trening pod stijenama Kantride.

Sportski direktor Juričić obavio je većinu posla u zimskom prijelaznom roku, sada se još ovoga tjedna očekuje odluka o lijevom beku tj. koje inozemno ime će pojačati Rijeku, a prenio je što je igračima rečeno na prvom sastanku.

– Poželili smo im uspješnu godinu, dobili su raspored za predstojeće razdoblje priprema ali i nova pravila ponašanja koja smo digli na višu razinu, svojevrsni kodeks ponašanja na terenu i okolo njega. Vidjet ćemo još hoćemo li se za vikend uputiti u Istru, a u Tursku putujemo 18. siječnja.(nk-rijeka.hr)

Previous articlePauletta: Podijeljeni ljudi
Next articleEurosuper 95 od ponoći skuplji 9 lipa, a eurodizel četiri lipe

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here