Home Vijesti Najluđa teorija do sada: Putin je možda već mrtav, mijenjaju ga dvojnici!

Najluđa teorija do sada: Putin je možda već mrtav, mijenjaju ga dvojnici!

130
0

“Ruski predsjednik Vladimir Putin možda je već mrtav, barem tako misle šefovi britanskih obavještajnih službi”, piše britanski tabloid Daily Star. Zbog stalnih vijesti o pogoršanju Putinovog zdravstvenog stanja, najdalje je otišao Daily Star koji tvrdi, pozivajući se na britanske špijune, da je Putin mrtav.

Visoki čelnici MI6 kažu da je ruski predsjednik teško bolestan i da bi njegovi suradnici, da je umro, šutjeli o tome kako što duže zadržati vlast, pišu. Izvor je za tjednik Daily Star rekao da su Putinova nedavna pojavljivanja u medijima najvjerojatnije unaprijed snimljena.

Prema njihovim riječima, dvojnik je prije nekoliko tjedana korišten i u javnim nastupima, poput Parade pobjede u Moskvi.

“Putin je jako bolestan i kada umre, njegova će smrt biti tajna tjednima, ako ne i mjesecima. Postoji i mogućnost da je već mrtav. Nemoguće je znati. Vjeruje se da je Putin koristio dvojnike kada je bio bolestan, a Kremlj bi Putina odveo do male skupine visokih dužnosnika koji su mu potpuno odani. Pravi strah za njegove suradnike je da bi, kada se objavi njegova smrt, moglo doći do sloma u Kremlju i Ruski generali će htjeti da se povuku iz Ukrajine „Putinova smrt će ih ostaviti nemoćnima i ranjivim, pa je u njihovom interesu da kažu da je Putin živ“, rekao je jedan obavještajni izvor.

Na brojnim snimkama njegovih javnih nastupa vidi se kako se rukom hvata za stol ili nekontrolirano pomiče nogu. Neki su primijetili i da mu je lice natečeno, pa je potencijalno povezano s rakom.

Prije dva tjedna ruski oligarh blizak Kremlju rekao je da Putin boluje od raka krvi i da je podvrgnut operaciji i prije nego što su započele specijalne operacije u Ukrajini.

Čak je i ruska poslovna stručnjakinja Fiona Hill, koja se ranije sastala s Putinom, rekla da on “ne izgleda tako sjajno” i da se čini da uzima velike doze steroida.

Previous articleUmro tršćanski pisac slovenske narodnosti Boris Pahor
Next articleUžas na vjenčanju: Mladoj krv potekla niz noge, mladoženja požurio u pomoć i ugledao nešto odvratno (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here