Home Mozaik Užas na vjenčanju: Mladoj krv potekla niz noge, mladoženja požurio u pomoć...

Užas na vjenčanju: Mladoj krv potekla niz noge, mladoženja požurio u pomoć i ugledao nešto odvratno (VIDEO)

474
0

Novopečena Madeleine Weiss (24) bila je u bijeloj vjenčanici i igrala prvi ples sa suprugom Jadenom, kada je njezina svekrva primijetila da joj ispod čipkaste haljine krv teče niz noge.

Nakon brzog pregleda tijela posramljene mladenke, žene su otkrile da su joj se krvopije zalijepile za nogu.

– Bile su tri pijavice. Bilo je toliko krvi i činilo se da krvarenje nije prestalo – rekla je Weiss na svom TikToku uz nedavno objavljenu snimku nemilog događaja koji se dogodio u travnju prošle godine.

Njezin krvavi video objavljen je u četvrtak i već ima više od 13 milijuna pregleda.

– Jedna mi je bio ispod stopala, jedna ispod koljena, a druga mi je puzala uz nogu. Ona iza koljena bila je stvarno debela. I bila je tu oko tri sata – dodala je zgrožena mladenka.

Weiss je objasnila da se udala na Gold Coastu u zaleđu Australije, gdje je tjednima prije njihovog vjenčanja padala jaka kiša. Nakon vjenčanja mladenci su se slikali u polju s visokom travom i blatom. Mlada nije znala da je osim sentimentalnih fotografija i lijepih uspomena od tamo ponijela još nešto.

– Mislim da su se ovdje pojavile pijavice – rekao je Weiss i dodao da je najveća od njih cijelo vjenčanje provela na njenoj nozi.

Mlada je nadalje tvrdila da je, kada je saznala da joj krv curi kroz haljinu, pretpostavila da je to zbog rane menstruacije. No, kad ju je svekrva obavijestila da su to pijavice, ona se ipak nasmijala. Hihot malo pijane mladenke je splasnuo kada je vidjela koliko joj krvi curi iz noge.

– Ta pijavica je bila tako debela. Kad se toliko udebljaju, znači da su se doslovno nasitile. Ta je pijavica ispunila svoj kapacitet, napunila se i pala – objasnila je zašto je baš u tom trenutku primijetila.

Zatim je dodala da ugriz nije osjetila jer ti paraziti imaju anestetik u slini.

@madalyn.wise There’s always something that doesn’t go quite right at your wedding, right? 😂🤦🏻‍♀️ #leech #weddingtiktok #wedding #weddingnightmare #foryoupage #fyp #ohno ♬ Oh No – Kreepa

No, znanstvenici još nisu pronašli takve spojeve ni kod jednog od ovih člankonožaca, ali je utvrđeno da oni ubrizgavaju antikoagulanse u domaćina kako bi se lakše hranili razrijeđenom krvlju, piše New York Post. To je također razlog zašto je Madeline tako obilno krvarila kada je pijavica poludjela.

Zanimljivo je da je mlada žena jedina pokupila pijavice, tj. da se nitko od svatova nije javio da ih je našao kod njih.

Prema Madeline, mladoženja su pozvali da brzo dođe u svlačionicu, gdje su je odveli da joj pruži prvu pomoć.

– Bio je uz mene cijelo vrijeme dok se ovo događalo i stvarno me podržavao. Ali nikada neću zaboraviti kada je prvi put ušao i vidio me – rekla je Medellin i priznala da je šokirana cijelim iskustvom.

Previous articleNajluđa teorija do sada: Putin je možda već mrtav, mijenjaju ga dvojnici!
Next articleMajka zaplakala pa pokazala rane na licu svoje kćeri: Počela goriti, a za sve je krivo ovo voće (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here