Home Mozaik Nakon rasprodanih predstava u Šibeniku i Zagrebu Sextra Large stiže i u...

Nakon rasprodanih predstava u Šibeniku i Zagrebu Sextra Large stiže i u Rijeku!

1140
0

This image has an empty alt attribute; its file name is sextra-masculan-cover4-1024x536.jpg

Sextra Large, tematski stand up show, kao projekt započeo je još 2010. godine i do sada je rasprodao Comedy Club Studio Smijeha više od 100puta, točnije, svaku predstavu. Nakon rasprodanih izvedbi, izvođači su odlučili pokrenuti projekt u kojem će u deset mjeseci nasmijati deset gradova Hrvatske, a nakon Šibenika i Zagreba, Sextra Large dolazi u Rijeku!
Zanimljiva činjenica oko ovog stand up showa ‘Sextra large’ je ta da osim što je, kao i na ostalim showovima zabranjeno snimanje showa, ovaj putzabranjeno i fotografiranje jer uz to što pričaju o seksualnim temama, komičari su iodjeveni sukladno temi. A nastavno na sukladnost, svaki posjetitelj dobit će, uz večer smijeha, na poklon i kondome.
Sextra Large show me jako zabavlja jer publiku dira u one tabue na koje se smiju ali i sramežljivo hihoću, a mene stavlja izvan svakodnevnog konteksta i daje drugačiju sliku mene publici od onog što očekuju. Shvatit će svi oni koji dođu pogledati. Nakon toliko izvedbi čovjek bi pomislio da nam je ulazak u kostime prirodan ali i mi se hihoćemo i pravimo budalaštine u backstageu- komentirala je, uz smijeh, Marina Orsag.
‘Sextra large’ show dolazi u Hrvatski kulturni dom na Sušaku u Rijeci, 02. ožujka u 20.30 sati.
Nakon Rijeke, u planu su još Split, Osijek, Zadar, Velika Gorica, Slavonski Brod, Karlovac, Sisak i Dubrovnik.
Studio Smijeha prvi je comedy club u Hrvatskoja ove je godine proslavio svoj sedmi rođendan, dok kao skupina izvrsnih stand up komičara postoji puno duže. Studio Smijeha producira preko 550 nastupa godišnje, u klubu ili van kluba, od kojih je 90% rasprodano. Komičari Studija Smijeha svakim nastupom se pobrinu da publika iz dvorane izađe nasmijana i napunjena pozitivnom energijom.
Voditeljica Studija Smijeha, Marina Orsag, osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.

Previous articlePresuda u korist korisnika CHF kredita iz Rijeke za auto kredit
Next articleKoncert za Valentinovo u Zajcu: Poklonite buket najljepših ljubavnih pjesama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here